Sayfa 425/718 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. Tahtaci buyuk olabilir patron buyuk olabilir guclu olabilirler ama kimse piyasadan kyden buyuk degil

2.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Bu forumda benim şarap muhabbetimi bilecek kadar burayı takip ediyorlar. Patron olacak şahıs katılmaz çünkü Koç Holding Patronu değil öylesine bir şirket patronu Söz düşsün düşmesin bu mübareklerin Milletin parasını ödemediği İhlas finans sayfasında yazdıkları gibi Men Dakka Dukka. Gün gelir o imtiyazlı saltanatı yıkılır bunlarında ve yatırımcıya mudiye yaptıklarının hesabını soran çıkar ihlas grubunun.

Yatırım tavsiyesi değildir
    Bunlarin hesabini ky ve piyasa sorucak

3.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    haha adamlarin isi gucu yok 5/6 kisinin takip ettigi forum basliginda adam bulunduracak diyosun peki.
    Benim burada yazdıklarım için onlara vahiy mi geldi nerden duydular benim burada yazdıklarımı
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

4.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Benim burada yazdıklarım için onlara vahiy mi geldi nerden duydular benim burada yazdıklarımı
    kim duymus patron mu aradi
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

5.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    kim duymus patron mu aradi
    Yok patron seni aramaktan beni aramaya zaman bulamadı

6.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Yok patron seni aramaktan beni aramaya zaman bulamadı
    benimi arayacaklar neyse iyice paronoyaya baglamissiniz kardesim turkiye sartlarinda gk.lara bir tespit yapalim dedik bilmedigin tanimadigin kisi hakkinda net yargi belirttin...peki keyfinize gore takilin zaten bisey yapin yapmayin demedim durum tespitiydi sadece...size bol sans...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

7. Ortaklar hep beraber genel kurula gidicez gucumuz yettigi kadar ky olarak bunlarin karsisinda olucaz senelerdir bu kadar yatiriimciya cektirdikleri yeter ky olarak gucumuzu gostericez amerikada gamestopta piyasa kynin gucunu gordu ihyayda ky olarak beraber hareket edersek haksizligin karsinda olursak bu savastan galip cikariz kimse kyden buyuk degil gucunuzu bosa almayin

8.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    benimi arayacaklar neyse iyice paronoyaya baglamissiniz kardesim turkiye sartlarinda gk.lara bir tespit yapalim dedik bilmedigin tanimadigin kisi hakkinda net yargi belirttin...peki keyfinize gore takilin zaten bisey yapin yapmayin demedim durum tespitiydi sadece...size bol sans...
    Sende aynısını yaptın az önce. Ben genel kurula gittim ve orada söylendi. Ama kim duymuş patron da aradı diye kafa bulursan aynı şekilde cevabını alırsın. Beni şeytan arasın bunlardan biri aramasın. Paranoya derken yaşanılan bir şey paranoya değildir birebir yaşadım ve bu olayın şahitleri de var.

Durum tespitlerini yaparken net bilmediğin olaylar hakkında hüküm yürütüyorsun. 27 yıldır bu borsadayım ben üç gün değil ne patronlar gördüm ne şirketler gördüm. Bunlar gibisini gören var mı bilmem.

Size de bol şans KARDEŞİM....

Sayfa 425/718 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •