İnstgramda bi grup var aşıya karşı virüs konusunda çok komplucu grup onlarda bu bilekliğe takık
bir halt olacağı yok.
Ben parasal genişlemenin onsa geç yansıyacağı kanaatindeyim.
Halk eline geçen sosyal yardımla alışveriş yapacak, yiyecek, içecek, o para ekonomide dönüp dönüp şirketleri falan kurtaracak, en son para fazlalığı kimin elinde kalırsa o parayı bir yere yatırma ihtiyacı duyacak.
Saçmalıyor da olabilirim![]()
Lakin 2008'deki mortgage krizindeki parasal genişlemenin taa 2011'de altını patlattığını düşününce bu yukarıda bahsettiğim döngüye daha çok inandım.
Kripto hacmi diyelim ki bir iki yıl sonra Altın hacmine ulaştı.. Sonra ne olacak? Bu hacimdeki bir para sağlam para ise altın veya diğer sağlam paralar gibi rezerv parası olmasını SDR'ye girmesini beklemek gerekmez mi.. Bu beklenti karşılanmadığında insanlar elinde tuttuğunun bir çeşit lale soğanı olduğunu anlamazlar mı? Yoksa biz büyük resmi mi göremiyoruz!
Mantık doğru. Eğer bu kadar büyük bir olaysa merkez bankalarının envanterine girmiş olmalıydı şimdiye kadar. Ne legal, ne illegal şeklinde varlığına bir şekilde izin veriliyor bu ürünlerin hala. Kriptonun şu an geldiği noktada pokemon kartlarından bir farkı kalmadı. NFT denen zamazingo bu durumu iyice görünür kıldı benim gözümde. Kripto işinin boku çıktı resmen.
Yer İmleri