Arama sonucu : 6821 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    alicemal ekgyo da tavan bekliyorum ama yapamadıalr deli lotlar havada çarpışıyor
    Hisse ile ilgili olanlar bakarlar herhalde.

---

Bu arada her sabah erken kalkıp spor yapıyorsan asker kökenli olmalısın.? Nasıl bildim ama.?
    Boşa efsane olmadık abicim. Her cumartesi kadınlar sokağıma dalıp "efsane keçi" şarkıları söylüyorlarsa, halay çekiyorlarsa sebebi var.

Hatta rütbeni ve nerelerde görev yaptığınıda yazardım da, fazla hava atmak huyum deil. Çok alçak gönüllüyümdür.

Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    Hisse ile ilgili olanlar bakarlar herhalde.

---

Bu arada her sabah erken kalkıp spor yapıyorsan asker kökenli olmalısın.? Nasıl bildim ama.?
    Boşa efsane olmadık abicim. Her cumartesi kadınlar sokağıma dalıp "efsane keçi" şarkıları söylüyorlarsa, halay çekiyorlarsa sebebi var.

Hatta rütbeni ve nerelerde görev yaptığınıda yazardım da, fazla hava atmak huyum deil. Çok alçak gönüllüyümdür.
    bohçacıya bi araba sopa attırtacaksın rütbe sökme derdine düşmüş maaşlarınıda keselim demiş bildiride imzanda vardır desen kesin dövdürürsün askerlik küçükken gözde mesleğimdi ama askerliği yedeksubay olarak yaptığımda benim için hatta insanlık için olmaması gereken bi meslek olduğuna karar verdim. sabahları kızı okula bırakıyorum 8.40 civarı okulun karşısındada güzel bi park ve koşu pistivar spor aletleride güzel 1 saatele 1 saat 20 dakika arası orada takılıyorum bugün 10 km spor yaptım 8 km si hafif tempo koşu 2 km si hızlı tempo yürüyüş ve normal yürüyüş şeklinde haftanın 3 günü yapıyorum 2 günüde 4 km yürüyüş 45 dakika kadar spor aletleri
    bir halt olacağı yok.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •