Sayfa 801/1001 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,401 - 6,408 arası.

Konu: Viop XXXII

1. XU100 142.500 altına inerse sıkıntı başlar gibi. Uzerinde bir sorun yok.

2. Koza Altın Çukuralan Projesi olumlu ÇED kararı iptal edildi
    https://ekonomist.com.tr/altin/koza-...al-edildi.html

3. Gene geldik viyana kapısına ya kırıp geçecez,ya gılıçdan geçirecek😁

4.  Alıntı Originally Posted by Viop& Yazıyı Oku
    Gene geldik viyana kapısına ya kırıp geçecez,ya gılıçdan geçirecek��
    Aşağıda bekliyorum kısmetse. Ya aşağı gelecek ya toz duman dağılacak benim açımdan ki aylar demek. Buldum buluşturdum, taktım takıştırdım, uygundan kredi bile çektim ödemeye başladım üzerine koydum, kredi kartlarını bile hazlırladım o derece Garanı bekliyorum cümbür cemaat dalacam ona. Hayatımda ilk kez orta uzun vadeci olacam kısmetse. Daha önce de oldum ama istemeyerek

5.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Vize serbestliği geliyor gelecek ayda ab bunu konuşacak. Kendi seçmenlerine goy goy yapacaklar ama geçecek bence. O yüzden ön çalışma için buradalar. Serbestlik çıkınca suriyeliler eve dönüyor. (Ab dekiler dahil)
    Eve dönecek derken ,bizdekiler kalacak birde üstüne vize serbestliği havucu ve 3-5 kuruş euro+holosko karşılığında Yunan Adalarında bekletilen Suriyelileri de alacağız demek istediniz herhalde??*

https://www.dw.com/tr/ab-yetkilisi-t...eli/a-57042099

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Aşağıda bekliyorum kısmetse. Ya aşağı gelecek ya toz duman dağılacak benim açımdan ki aylar demek. Buldum buluşturdum, taktım takıştırdım, uygundan kredi bile çektim ödemeye başladım üzerine koydum, kredi kartlarını bile hazlırladım o derece Garanı bekliyorum cümbür cemaat dalacam ona. Hayatımda ilk kez orta uzun vadeci olacam kısmetse. Daha önce de oldum ama istemeyerek
    Ellerinde yüklü uzun pozisyon var,maliyetleri yukarıda,ikinci bir Ağbal vakası olmadan çok aşağılar zor gibi...

7.  Alıntı Originally Posted by Viop& Yazıyı Oku
    Ellerinde yüklü uzun pozisyon var,maliyetleri yukarıda,ikinci bir Ağbal vakası olmadan çok aşağılar zor gibi...
    Not:bizde hergün daha büyüğü de olabilir,çok da mantıklı düşünmemek lazım😁

8.  Alıntı Originally Posted by Viop& Yazıyı Oku
    İkinci ihtimal de olur hocam. Yeterki yukarı yönden emin olayım fiyat mühim değil. Ama ilk ihtimal şu anda benim gündemimdeki. Olur olmaz kısmet.

Sayfa 801/1001 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •