Sayfa 529/623 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579 ... SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 4,225 - 4,232 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

Alıntı Originally Posted by Aydınefesi Yazıyı Oku
    İheva'dan ,temettü alan nadir ve müstesna hissedarlarız .

Çerçeveletip duvara asacam ,temettünün 200 tl'sini..
    Bu temettü benide çok heyecanlandırdı ortağım. Hisse birim değerleri çok düştü ve zarar kağıt üstünde. Yani reel zarar yok. Hep almaya alışan patronun sembolikte olsa veriyor olması çok iyi bir gelişme. Grafiğe bakınca da uçurumun dibi görüntüsü var. Tersi everestin tepesi olacak inşallah. Zirvede zaferi kutlayacak günleri hasretle bekliyoruz.

2. Tarihinde ilk defa nakit temettü açıkladı, bir işaret olsa gerek

3. Bel1.pdf

Faaliyet raporundan bazı alıntılar. 2020'de satışlardaki %60 civarındaki büyümenin nedeni portföye katılan yeni ürünler. Geçen sene ilk çeyrek 900.000 TL bir civarında bir kar olmuş. Bu yıl ilk çeyrek bir sürpriz olur mu.

4. Tahtadaki hareketler bana sahipsiz olmadığını bir oyuncusu olduğunu gösteriyor. Ama biraz mal toplamak istiyor gibi. O yüzden bezdirme, korkutma, yıldırma kısacası her türlü spek taktiği devam ediyor bence. Benim için temel olarak sağlam olup olmadığıdır. Satışları sürekli büyüyen portföyüne yeni ürünler ekleyen, ihracatı olan karlılığı son iki yıldır muazzam şekilde iyileşmiş olan bir şirket için beklemey değer. En önemli sorun ismi herhalde güven probleminden dolayı şöyle havalı yabancı isimli bir şirket olsa herhalde şu anki çarpanlarının iki katı ile işlem görürdü asla ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by duayen_borsacı Yazıyı Oku
    Tahtadaki hareketler bana sahipsiz olmadığını bir oyuncusu olduğunu gösteriyor. Ama biraz mal toplamak istiyor gibi. O yüzden bezdirme, korkutma, yıldırma kısacası her türlü spek taktiği devam ediyor bence. Benim için temel olarak sağlam olup olmadığıdır. Satışları sürekli büyüyen portföyüne yeni ürünler ekleyen, ihracatı olan karlılığı son iki yıldır muazzam şekilde iyileşmiş olan bir şirket için beklemey değer. En önemli sorun ismi herhalde güven probleminden dolayı şöyle havalı yabancı isimli bir şirket olsa herhalde şu anki çarpanlarının iki katı ile işlem görürdü asla ytd.
    Aynen üstad

7. Ortalama ,günlük 2 kademe düşüşle ,1 altına inmemize 18 işgünü kaldı.
    Ha gayret ..
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

Sayfa 529/623 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •