Reklamcılar kapımdan eksik olmuyor.
Dün koç ailesi aradı reklam yeri istedi."para önemli değil" dedi. "Bakarız koç" dedim.
Valla reklam işini moderatörler(veya forumu yazan firma) ayarlıyorlar. Kıpırdasam burnuma reklamı dayıyorlar, nefes alamaz hale geldik ama siteninde para kazanması lazım. İlgimi çeken reklam olursa tıklıyorum.
Reklamların benle alakası yok. En başından beridir reklam var zaten. Son 6 ayda her yere reklam koymaya başlamışlar, oda forumu yazan-güncelleyen firma ile alakalı olmalı.
---
Bugün ekran başında değilim, şöyle bir uğradım. 10 saniye sektörlere ve büyük bankalara baktım. Yine garan ı yeşil tutup diğer bankaları satıyorlar. Yabancı olsa gerek. Şark kurnazlığına başvurmuşlar. Sonuç onlar açısından pek değişmeyecektir. yabancı malını yerli almaya istekli değil. Çünki çok büyük miktar.
Bugün teknoloji sektörüde satıcılı. aselsanı nasıl satarlar aklım almıyor. tabi şirkete bakmadan traderlar satıyorlar sonra alıyorlar. Yağ elde etmeye çalışıyorlar. Yatırımcı aselsanı satmaz düştükçe alır. Yine aklıma tayyip ve tarikatlar geldi. Maalesef aselsan, tusaş, havelsan, roketsan gibi ileri teknoloji şirketlerimizede tarikatları dolduruyorlar. Kaliteli eski mühendisler fırsatını bulunca ayrılıyor. Avrupa bu mühendisleri kapışıyor. O sebeple aselsan 20 yıl sonra ne olur bilemiyorum. Gitti moral.
Bugün piyasa başında olmayacağım.
Bugün için yeşil kaparız diyemiyorum. tayyip ortada görünmezse ciddi kırmızı olacağınıda sanmıyorum.
Bol şans.
Yer İmleri