Düşebilir mümkün
1.3570 kuvvetli destek. Yukarida 1.41 hedefi durdukça düzeltme yapa yapa düşer. Bende o duzeltmelerde oluşan sinyallerden faydalanirim. Ve bir gün bakmışsınız 1.41.
Islemlerim alis yonunde olacak hep gbpusd de. Düştükçe alıp kara geçince satıcam.
Annem bankacıydi Selim bey belki genlerimde vardır
Siz de iyi biliyorsunuz. İslemleriniz guzel.![]()
Altinda fena oyun dönüyor. Bir tarafa kıracak az kaldı.
Dünkü alternatif 2 diyorum. Ben de sinyalleri o yönde hep. Su an testere yapıyorlar. Aslında asıl bu testeredir para kazanılır. Sermayem artsin daha bir güvenle giricem islemlere Allah izin veririse![]()
Bu arada bugün saat 16.30 gibi trafikte arabaların camlarına yaklaşıp yardim isteyen minik bir kıza (yeğenime cok benziyordu) yemek parasını verdim. Cok tatlıydı maşallah. Allah yolunu güzelliklerle donatsın. Iyi yerlere gelsin hayatta.
İlki tamam![]()
Ben şu an (bir bakayım) -18 USD zarardayım. Saat 19 da buralarda kaparsa, zararı kabullenip hacmi katlayıp alım tarafına geçeceğim. Alternatif 02 resim üzerinde iyi hoş da, grafiğe ve hacim dizilimine bakınca pek "olası" gelmiyor bana... Bu hafta bir şekilde 1748 dahil bütün dirençleri kırmalı fiyat, bunun için baya bir enerji sarf etti (aşağıdan hız alarak gelmesini kast ettim), ve geldi dayandı sonuna, buradan dönmesine kimse müsaade etmez.
Diğer taraftan tam şimdi sentimentlere baktım - %66 alıcı var. Bu kadar alıcıyı aynı anda güldüreceklerine ben inanmam. Bir katakulle yapmalılar. Adetleri bu çünkü: inandırıp terse yatırmak. Ve şu anda piyasa boğa trendine inanmış vaziyette... Alternatif 02 'nin ayak sesleri mi??
Kafamda deli sorular...
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Yer İmleri