Originally Posted by jmk99 Emmi sizleri seviyor. SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Vah benim babam hosgelmissin
Originally Posted by Fuat Soylu Hoşgeldiniz büyük üstad! Şeref verdiniz. Bu akşam Webster hepimize Chiwas ısmarlayacak o kadar mutlu olacak ki sizi gördüğüne ah siz yokken ne çok özledi sizi bir bilseniz 😀😀😀 Hemde nasil hemde nasil Odabasinin rusya maceralarini bile unutturdu bana
Originally Posted by jmk99 Emmi sizleri seviyor. SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Sayın emmi hoşgeldiniz. Ama merak ediyorum keser sapı kimdi, kardeşiniz olduğunu, sizi gömdüğünü ve birde suladığını iddia ediyordu.
Fuatim fuatim yaniyorum Sadece burvami Lokman bedelsiz acikladi Vay mk
Originally Posted by Webster Fuatim fuatim yaniyorum Sadece burvami Lokman bedelsiz acikladi Vay mk hadi beee Harunlu üstadım Satmadınız inşallah??
Originally Posted by jmk99 Emmi sizleri seviyor. SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Üstadım gelmiş 🤗🤗🤗
Originally Posted by Fuat Soylu hadi beee Harunlu üstadım Satmadınız inşallah?? Ben nasil tutturuyorum bunu ya Kemal sunalin bir filmi vardi Şiki şiki baba diye
Fuatim ben bugun birsey yaptim Soyleyip seni yaniltmak istemiyorum
Forum Rules
Yer İmleri