Sayfa 580/602 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    biz buraları bırakmadık dedikya kolay kolay bırakmayız diye hemen benden kurtulamassınız
    Iyi akşamlar sanırım artık burdan hisse ve kripto paylaşımları yapmayacaksınız. Sorulara cevap vereceksiniz sadece galiba telegramdan mı devam edeceksiniz bundan böyle.

2. Çelik hocam ziyaretçi olarak yıllardır sizi takip ediyorum çok şey kattiniz sizden çok şey öğrendim Allah razı olsun.
    Telegram işi olunca üye kaydimi yaptım bizi yanlız bırakmayın hocam ya telegrama alın yada buradan devam edin lütfen hocam

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Sabır ile beklerseniz elinizdeki hisseler güçlü
    Hocam saygılar, gubre fabrikaları hakkında görüşünüz nedir. Mali tabloları güzel görünüyor, aldık bakalım.

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,052
     Alıntı Originally Posted by Başkan_3455 Yazıyı Oku
    Forum siyaset arenasına döndürenlere müdahale etmeyip, insanları birbirine düşmesine müsade ettiğinizin farkındasınız.Siyaset ve furbol konularında yazı kabul edilmiyor deyip kontrol etmediğiniz de ortada.Borsa paylaşımı dışında sürekli bu ve benzeri paylaşım yapanlar konusunda da hassas olsanız.
    Tüm yazıları takip etmemiz imkansız,

forum kurallarına aykırı olduğunu düşündüğünüz yazıların altındaki üçgen işaretine basarsanız, bize de yardımcı olmuş olursunuz.

şimdiden teşekkürler katkılarınız için, forum hepimizin..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by ZenciTarsus Yazıyı Oku
    Hocam saygılar, gubre fabrikaları hakkında görüşünüz nedir. Mali tabloları güzel görünüyor, aldık bakalım.

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bence pirimli 10 tl den 90 tl ye cıktı

6.  Alıntı Originally Posted by kahramandoruk12 Yazıyı Oku
    Çelik hocam ziyaretçi olarak yıllardır sizi takip ediyorum çok şey kattiniz sizden çok şey öğrendim Allah razı olsun.
    Telegram işi olunca üye kaydimi yaptım bizi yanlız bırakmayın hocam ya telegrama alın yada buradan devam edin lütfen hocam
    ziyaretci olarak katılan herkese cok cağrı yaptım gelenler oldu sağolsunlar telegramda sadece haftalık aylık arada günlük hisseleri paylaşıcam . burada soruları yanıtlıcam mevcut yıllık liste halen sitede duruyor

7.  Alıntı Originally Posted by mavir Yazıyı Oku
    Iyi akşamlar sanırım artık burdan hisse ve kripto paylaşımları yapmayacaksınız. Sorulara cevap vereceksiniz sadece galiba telegramdan mı devam edeceksiniz bundan böyle.
    aynen öğle ama burayı bırakmayız yine biz bizeyiz sıkıntı yok telegram grubu üçretsiz .

8. İyice ıssızlaştı buralar şu endekste yorum yapan kalmadı

Sayfa 580/602 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •