Sayfa 814/1000 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 6,505 - 6,512 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    64 tl ye aldığım kaşar 79 TL olmuş bugün itibariyle
    59 tl ye aldığım beyaz peynir 69 tl olmuş
    105 tl ye aldığım cumhuriyet sucuk 119 tl olmuştu geçen hafta
    enflasyon kaça düşecekti
    Ramazan ayı gıda enflasyonu çok yüksek...

Kırmızı et ve bakliyat ciddi zam yemiş.. Pazarda yeşillik başta olmak üzere herşey uçmuştu...Bu gün ben biraz alışveriş yaptım hesap 2.000 üzeri çıktı(Yağ, peynir hariç) ....Daha önümüzdeki 29 gün var ..faturalar var ..Her geçen gün alım gücümüz düşüyor yaşam kalitesi dip yapıyor ....Neyse hakkımızda hayırlısı....

2.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    İngiltere denedi başaramadı. Çuvalladılar. Sonra aklın yolu bir deyip aşılamada gaza bastılar. Bu iş sürü bağışıklığı ile çözülebilsedi. 3 kez covid olan çıkmazdı. Siz bir yılda maksimum kaç kez grip oluyorsunuz.
    Yavuz dizdarın neden sürekli televizyona çıktığını anlamıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Benim dediğim Sürü bağışıklığı bir kere mecburiyetten net anlaşılmamış , fakat yazdıklarınızda şöyle bir sorun var burada ülkemizde kovid geçirenler aşi yapılmayacak dendi sizde bir kişi 3 kez kovid oldu diyorsunuz yani kovid olmak bağışıklık kazandirmiyor diyorsanız, bilgilerin biri yanlış oluyor.

Ben net olarak aşi olduğu halde sonradan kovid olup yoğun bakıma yatan veya ölen var mı bunu merak ederim şahsen.

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ben net olarak aşi olduğu halde sonradan kovid olup yoğun bakıma yatan veya ölen var mı bunu merak ederim şahsen.
    haber de var..
    https://www.ntv.com.tr/video/saglik/...P0e33auYbh9GVQ

4. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 104 emekli amiralin bildirisine ilişkin soruşturmasında Ergun Mengi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Emekli amirallerin bildirisine ilişkin soruşturmada savcılık, serbest bıraktığı 13 şüpheli için sulh ceza hakimliğinden adli kontrol talep etti.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Demek ki bireysel yapılacak şey bağışıklığı üst düzeyde tutmak virüsle er geç öyle böyle tanisacagiz gibi .

6. 12 ay sonra aynı hamam aynı tas...
    kokoşluk yapmaktan bu durumdayız..
    12 ay sonra da başka tas, aynı sabun olur.

3.903.573 vaka 34.182 vefat resmi veri...
    yolun daha resmi olarak 1/20 sindeyiz.(resmi teorik 700 bin ölü gibi)

daha tam nüfus dönecezz..
    üstüne sağ kalan marazlılarla bir tur daha dönecez..
    kaçan olursa bir tur daha.. sürü bağışıklığı denen şey, doğal seleksiyonun, soft kelime oyunu.

ya aşı.. ya da gen havuzunda (herhangi bir sebep)dirençliler kalana kadar.(direnç oluyorsa tabi)

7. Nedense pek bi korkum kalmadı yeterince korktuk , " virüs havada 72 saat asılı duruyor " , "sahilde yürürken yanınızdan geçen birinin nefesi rüzgarla burnunuzdan girer hasta olursunuz ", " domatesi sabunlayin ta mi yikasak yoksa sabunlamadan mi saklasak "
    tarzı " uzman porofesörlerimiz işin b...kunu çıkardığından artık ben bıktım usandım şahsen Mehmet Ceyhan I akrabalarimdan çok görür oldum her akşam görüyorum ve adam şöyle diyor
    " böyle olursa çok kotu, hep söyledik daha kotu ,daha da kötü , en kotu olacak "
    cocukken okulda nefret ettiğim günleri hatırlatıyor sağa dönme sola dönme gülme konuşma , her yer olumsuzluk psikolojisi millet sokakta burnundan soluyor herkes kavga etmeye hazır .
    Yetti beyaaaa

8. valla yapacak bir şey yok..
    mekanizma böyle yağni..

ahaliye daraltı gelip gelmediğini de pek taktığını sanmıyorum.
    ama
    belki jest yapar mola verir..
    hava alsınlar gezip tozsunlar sonra devam ederiz der.

Sayfa 814/1000 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •