Originally Posted by regal1 üstadım dip işine girmeyelim isterseniz. dip dedinizmi kapı 4 tl den açılır olmazsa olmazı 8 tl ye çıkar. daha da kurtarmaz yani. Yok dip derken bence sikinti neyse cozulmek uzere Ve uzun bir sure ucus olacak gibi Umarim yanilmam
Originally Posted by Webster Yok dip derken bence sikinti neyse cozulmek uzere Ve uzun bir sure ucus olacak gibi Umarim yanilmam aslında bugün riskli bir gün. yarın ya da cuma günü önümüzü daha iyi görürüz diyorum. demek istediğim bu yani.
Originally Posted by Webster Kar satisi normal Dolar sekiz altina dusse ucacaguk ama dusuremiyorlar Bakalım üstad 🤗🤗🤗
Dolar düşüşünün bizimle hiçbir ilgisi yok, globalde güçsüzdü. DXY'nin düşüşünün yansıması bu. Dolar artık bu seviyelerde kabul edildi.İç dinamiklerle düşürme çabamız yok artık. Bist'in bugünkü hareketide feyk gibi duruyor..
Originally Posted by myfinans Dolar düşüşünün bizimle hiçbir ilgisi yok, globalde güçsüzdü. DXY'nin düşüşünün yansıması bu. Dolar artık bu seviyelerde kabul edildi.İç dinamiklerle düşürme çabamız yok artık. Bist'in bugünkü hareketide feyk gibi duruyor.. aynen katılıyorum.şeyhim. yarın ki karara göre ne idüğü olduğunu göreceğiz.
Originally Posted by regal1 aslında bugün riskli bir gün. yarın ya da cuma günü önümüzü daha iyi görürüz diyorum. demek istediğim bu yani. Ustadim bugun bekleneni aldi bence Sizinti olmus faiz konusunda sanki
Faiz tahminlerini alalim
Originally Posted by Webster Ustadim bugun bekleneni aldi bence Sizinti olmus faiz konusunda sanki kendimi bile kandırıp. sittir çalan biri olarak. sızıntılarına sızayım b****lerin
Forum Rules
Yer İmleri