Originally Posted by myfinans Her kimlik=mkk numarasına eşit. her hesaba göre değil. Myfinans pasam arzlari napacaksiniz
Originally Posted by Webster Myfinans pasam arzlari napacaksiniz Turex'i sattım bugün. Qua ve Matriks duruyor. Galataya'da talep yolladım. Aydem'e girmeyeceğim.
Hasan abi sinovak yada biontek.te vurdurmadik Korona da olmadık
Originally Posted by aydinc Hasan abi devlet hastanelerinde hiç işlem yok DT.lerin çoğu sahada Döner yok diye keyfi işlem yapamıyorlar Şu dönemi güzelce değerlendircem Aydinim sen isini bilirsin
Originally Posted by aydinc Hasan abi sinovak yada biontek.te vurdurmadik Korona da olmadık Ben btc oldum ilk dozu
Originally Posted by myfinans Turex'i sattım bugün. Qua ve Matriks duruyor. Galataya'da talep yolladım. Aydem'e girmeyeceğim. Siz bilirsiniz ben bir hafta daha bekleyecegim ustadim
Originally Posted by myfinans Sizlerde komisyon kaç. Biz binde iki veriyoruz. Çok bu oran. Ben onbinde 8 veriyorum
Originally Posted by boschyatirim Ben onbinde 8 veriyorum Araci kurumdur o Banka vermez o orani Ama dedigim givi Teb sifira cekiyormus bir gorusun isterseniz abim
Forum Rules
Yer İmleri