Sayfa 26/125 İlkİlk ... 1624252627283676 ... SonSon
Arama sonucu : 999 madde; 201 - 208 arası.

Konu: GWIND - Galata Wind Enerji A.Ş.

1. Osmanlı Menkul'de bana 100 adet gelmiş. Hesap ekstresinde görüyorum. Para da hesaptan çekilmiş. Fakat henüz borsada işlem görmeye başlamadığından sanırım portföydeki hisse senetleri arasında görünmüyor.

2. Banada 99 lot gelmiş Osmanlı menkuldan hasap ekstresine gözüküyor
     Alıntı Originally Posted by cemmer97 Yazıyı Oku
    Osmanlı Menkul'de bana 100 adet gelmiş. Hesap ekstresinde görüyorum. Para da hesaptan çekilmiş. Fakat henüz borsada işlem görmeye başlamadığından sanırım portföydeki hisse senetleri arasında görünmüyor.
    VIA A4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. herkeze 100 lot vermiş okadar para bagladık 3 gün nasıl bi mantık bu dagıtım anlamadım bidaha halka arza girmem.

4. anlamayacak bir şey yok eşit dağılımlarda böyle, lot adedi ile lot fiyatını çarpın bir önceki eşit dağılımdaki katılımcı sayısına bölün zaten çıkıyor 3 aşağı 5 yukarı ne düşeceği.
    ben de okumuyorum çarşaf çarşaf izahname (aslına okumalı) ama en azından katılacağınız arzın eşit mi oransal mı olduğunu da bilin
     Alıntı Originally Posted by asa1979 Yazıyı Oku
    herkeze 100 lot vermiş okadar para bagladık 3 gün nasıl bi mantık bu dagıtım anlamadım bidaha halka arza girmem.

5. 500 tl lik senet alsan ne olur ki... 3 gun tavan gitse kac yazar

SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Denizbank 100 tane vermiş.hesaba geçti.

7. 28 lot istemiştim 28 lot vermiş.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

8. İnşallah alanlar 3. Veya 4. Tavandan satmaz.....😁😁😁😁😁😁

Sayfa 26/125 İlkİlk ... 1624252627283676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •