Sayfa 530/775 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon
Arama sonucu : 6199 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: VESTL - Vestel

1. HSBC hem burda hem Arçelikte alım yaptı sabah. Arçelikteki olduğu gibi duruyor Vestelde hepsini kustular..

Zor hisse

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

3. HSBC çok sinirlendi, bugün aldığımdan daha fazla satacağım diyor..

4. Arkadaşlar vestl 2021 başı itibariyle 21 liradan 39 gördü, yaklaşık %80-85 prim üretim 30 lara düştü, an itbariyle hala %50 primli.
    Belki de temettü haberiyle 35-40 seviyesini görmesi köpüktü, değerlendiremedik.
    UV taşıyanlar için görüntü böyle ama 30 üzeri fiyatlanan arkadaşlar için durum can sıkıcı tabii.

Fabrikalar üretmeye devam ediyor, manisa ili ihracatı ciddi oranda (dolar bazında) arttı ilk çeyrek, vesbe 3 yıl içinde %50 büyüme açıkladı, iç piyasada daralma yok, yani işler yolunda.

30 üzeri maliyetlenen arkadaşları tenzih ederek söylüyorum, vestl en yatırım yapmaya değer firmalardan biridir bence, yaptığı sert hareketlere rağmen böyledir. Ben düşünüyorum şu fiyattan vestl satsam ne alırım, cevabı bulamıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by levobjk Yazıyı Oku
    Arkadaşlar vestl 2021 başı itibariyle 21 liradan 39 gördü, yaklaşık %80-85 prim üretim 30 lara düştü, an itbariyle hala %50 primli.
    Belki de temettü haberiyle 35-40 seviyesini görmesi köpüktü, değerlendiremedik.
    UV taşıyanlar için görüntü böyle ama 30 üzeri fiyatlanan arkadaşlar için durum can sıkıcı tabii.

Fabrikalar üretmeye devam ediyor, manisa ili ihracatı ciddi oranda (dolar bazında) arttı ilk çeyrek, vesbe 3 yıl içinde %50 büyüme açıkladı, iç piyasada daralma yok, yani işler yolunda.

30 üzeri maliyetlenen arkadaşları tenzih ederek söylüyorum, vestl en yatırım yapmaya değer firmalardan biridir bence, yaptığı sert hareketlere rağmen böyledir. Ben düşünüyorum şu fiyattan vestl satsam ne alırım, cevabı bulamıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam sizi böyle düşünmeye iten sebep nedir bunu merak ediyorum gerçekten açıklarsanız sevinirim çünkü sürekli söyleniyor ama
    Sene başından sonra prim yapmasının en büyük nedeni 4. çeyrek bilanço beklentisiydi ve fazlasıyla karşıladı.Ondan önceki primi de aynı şekilde 3. çeyrek bilançosuydu ve yine karşıladı.Şu anda karlılığa baktığımız zaman belki 20 tl lerden bile ucuz halde.
    Dediğinize katılmadığım nokta şu şirketin karlılığında değişen henüz gözle görülür bir olumsuz durum yok.İleride tabi ki riskler var konteyner krizi hammade fiyat uçuşu ancak bu bütün sanayi şirketleri ve bütün dünya için geçerli.

Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    Sabah tepki veriyor diye atladık, ağzımıza mıçtı . Allahtan fiyat bedavadan biraz pahalı stop olmayıp bekleyeceğiz.. 7 lira brüt temettü düşünce neredeyse 4 küsür f\k ya düşecek.. Burdan aşağı basacağı çok bir marj yok şayet ilk çeyrek bilançoyla oynamazlarsa..
    İşte havuç fk suna düşüyor bu sene geçen senenin yarısı kar etti bilanço ellerinde ne oluyor fk

O fk bitti fiyatlandi geçen sene bugün fiyat 11.68 gelinen yer 39 fiyatlanmisssss

Bu sene bilanço gelsin görelim böyle yazıp ltfn millete gaz vermeyin bizde maldayiz bekliyoruz

7. https://twitter.com/yasinozdemr3/sta...826644483?s=20

Nisan sonuna kadar temettü tarihleri açıklanacakmış.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

8.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    İşte havuç fk suna düşüyor bu sene geçen senenin yarısı kar etti bilanço ellerinde ne oluyor fk

O fk bitti fiyatlandi geçen sene bugün fiyat 11.68 gelinen yer 39 fiyatlanmisssss

Bu sene bilanço gelsin görelim böyle yazıp ltfn millete gaz vermeyin bizde maldayiz bekliyoruz
    gecen yil ilk ceyrek kar 230 milyon gelmis.. 2 hafta sonra goruruz bakalim ne geliyor..

Sayfa 530/775 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •