Sayfa 95/997 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 753 - 760 arası.

Konu: Viop XXXIII

Olmaz böyle bir şey.
    Kadının şirketinden alınan dezanfaktasyon ile kabine dezanfakte edilmiş.
    Bingöl tam olarak iç güveyin adamı.
    Kendisi yok ama ruhu sisteme giriyor.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2.  Alıntı Originally Posted by Force Yazıyı Oku
    Birçok şeyi anlamak.zor.faize karşıyım diyorsun abuk sabuk atamalar yapıyorsun .zamansız.anlamsiz.hep doların yükselmesini destekliyorsun sonra çıkıyorsun faize karşıyım.bunu diyorsun gene döviz yükseliyor.kim inanır o zaman senin faize karşı olduğuna.getir.mehmet şimşeği dolar en az 1 TL aşağıda bu en alt limit .zamanla dahada aşağılara gider.al sana faiz indirimi fırsatı.faize karşıyım bırak bu işleri.lafla peynir gemisi yürümüyor.kimsede inanmıyor.
    AKP içinde birileri Tayyip in koltuğunu sallayınca zamanında ve demokrasi beklerken kellesi kesilen ler i şimdi mumla arar oldu AKP kala kala çürük domateslere kaldılar salça yaptılar oda olmadı çöpe atsan yerine koyacak taze domates yok çünkü çürükler le idare ediyoruz işte çürük işte koktukca kokuyor ama nafile nereye kadar bakalım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bu ODATV internet sitesi olmasa memlekette olan hiçbir şeyden haberimiz olmayacak arkadaş...ha bir de twitter...

4.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Kekik yağıyla ilgili bilimsel veri var sanki? İş olsun işte
    Caho Selçuk üniversitesi Ziraat fakültesinin araştırmasi hastane enfeksiyonları klebsiella pnömonia karşı etkili olduğunu, (ben bu bakterinin sebep olduğu yara yüzünden bir yılda 5 ameliyat oldum. Nejat İşler de çok uzun süre bu enfeksiyon dan yoğun bakımda yatti ölüm oranı %50 bu enfeksiyonun.) Zürih üniversitesi covid 19 u parçaladığını araştırmış. %100 saf olması gerekiyor mecidefendi marka benim önerim.

Kirli işler çevirdiği iddaa edilen Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan görevden alındı...

6. Caho bilip bilmeden herkese sallama. Ben de ölüm oranı covidden daha yüksek klebsiella pnömonia vardı. Colistin diye bir ilacı bile kullandılar 2 günde zehirlendim böbreklerim gitti. Böbrek hasarı hala devam ediyor. Bir yıl boyunca bunu yaşadım. Hastane de türediği için ilaç da yok. Bütün dillerde aradim. O kolistin denen ilacı biliyordum. Hiç itiraz etmedim. Klebsiella pnömonia kolistin yaz insanlar ne yaşamış gör.

7. Sn Ayasofya arkadaşım,hastane enfeksiyonunu nasıl tedavi ettin yani kekik yağını nasıl kullandın.Bildiğim kadarıyla çok yakıcı.içilmez,deriye sürülebilir mi.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    yeni sayfa açılmış 50 sayfa olmuşşş

yazım diğer sayfada kaldı ordan alıntıladım...

bakalım yine 7,000 puan çıkaracak mıyız?

1,471 shortlarla devam...

1,406 take profit yazdım bakalım...

Sayfa 95/997 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •