-
Cübbeli Ahmet, Sakarya'da Milli Eğitim Müdürü, Gençlik Spor Müdürü, Rektör ve Müftü'nün önünde el pençe durduğu Şeyh Muhammed Hüseyni hakkında açıklamalarda bulundu: "Kaç karısı var, belli değil. Cemaati uyardım. Bir kadınla kızı kandırıp devamlı evlilikler yapmasın diye ..."
-
Beşiktaş'ta sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği çift katlı halk otobüsü tünelde içerisinde bariyerlere çarptı.
Kaza da bir yolcu hayatını kaybederken, bir kişide yaralandı.
-
Çamlıyayla Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Kayabaşı ilçedeki tüm okullara Nutuk kitabını dağıtmak için 7 Nisan 2021'de izin talebiyle Çamlıyayla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne dilekçeyle başvurdu.
15 gün sonra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bakkal "Nutuk'u dağıtamazsınız" kararıyla resmi yazıya imza attı.
Yasak kararının, "Osmanlı Padişahı Vahdettin'e yönelik, 'soysuzlaşmış, alçak' ve dönemin Osmanlı hükümetine yönelik, 'Aciz, haysiyetsiz ve korkak' ifadeleri kullanılması" ve kitabın 24. sayfasında yer alan görselde, "Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün elinde sigara gösterilerek" öğrencilere kötü örnek olduğu" gerekçeleriyle alındığı belirtildi.
Nutuk dağıtılmasını engelleyen müdüre tepki yağdı, soruşturma başlatıldı.
-
Bursa'da bir vatandaşın, bozulan aracını çekme yöntemi görenleri şaşırttı.
Hareket halindeki başka bir aracın kaputuna oturan sürücü, bozulan aracını ayaklarıyla iteledi.
https://www.youtube.com/watch?v=BA6du520K0k
-
iPad Pro tabletin fiyatı Türkiye'de 22.000 TL'ye kadar çıktı.
-
Kastamonu'da sahte "maske cezası" mesajıyla yüzlerce kişiye SMS gönderildi.
SMS'leri tıklayanların telefonları hacklendi.
Son bir hafta içerisinde mesajı tıklayan vatandaşların 300.000 lira dolandırıldığı öğrenildi.
-
Artvin Arhavi'de ebe Özge Kübra Teymur (27), iki aylıkken sahiplendiği kedisi Azman'ı bir an olsun yanından ayırmıyor. Kedisi ile bisikletle gezen, dağ ve yaya turlarına çıkıp, yolculuk yapan Teymur, çevresinde 'Kedili Kız' olarak tanınıyor.
-
İstanbul Pendik'te gri jako cinsi papağanı kaybolan Şenol Oğuz isimli vatandaş, aracına taktırdığı megafon sistemiyle sokak sokak anons yaparak papağanını aradı
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri