Döndü mü arkadaşlar
Döndü mü arkadaşlar
O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...
Şeker düşerken dusurmem çıkarken çıkarmam diyor![]()
Tahtayı bi rahat bıraksın hocam. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ortağım yine yazayım kimseye al sat diyemem apple bu 100 lira olacak diyemem diyenin vebali boynuna ben tutuyorum
az lotum var 1530 lot memurum ben hergün bakmamak iyi yukarı dönecek orada 39 a yakın satmayı düşünüyorum yazdım öncede sonrada gidip arçelik alırım en azından kurumsal
birileri alsında kim alırsa alsın desteğe değip çıkıyor, sonraki 28 onun altı 25
birileri almazsa bütün destekleri kıracak...
tepeden yakalanmak ile bunu hak ettim
zamanı geri alsam bekler buralardan alır ekranları kapatır 2-3 ay sonra bakardım
temel, teknik dedim ama şirketin sahibini, birol beyi yabancıları ve hükümeti hesaba hiç katmadım
sen misin temel teknik bakarak alan burası norveç isveç almanya değil ki türkiye bir gecede herşey olur, borsa da etik dışı hareket edenleri denetleyecek kurumlar işini yapmaz, her türlü spekülatif işlemler yapılır
ama işte biz garibanlarda üç kuruş birikimi yapar, birikimle yatırım yapalım deriz balinalar yutar bütün birikimi
velhasıl bir söz vardır, kumarhanede paran bitmedikçe kazanma şansın vardır.
burada da satmadığım sürece zarar yazmaz, beklerim kendim ettim kendim buldum derim.
bir dahaki seçimimde de kurumsallığa ülke şartlarına bakarak yatırım yaparım
Yer İmleri