Sayfa 915/1000 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 7,313 - 7,320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by sensitive Yazıyı Oku
    son bilançolara göre

Net te (Döviz Varlıklar- Döviz Yükümlülükler)

döviz borcu/DÖVİZ açığı çok olan bazı şirketler

thy : - eksi 80 milyar TL

pegasus: - eksi 5.7 milyar TL

sasa: - eksi 4.9 milyar TL

fordoto: - eksi 4.9 milyar TL

petkim: - eksi 1.4 milyar TL

Odas : - eksi 1.49 milyar TL

Eregl : - eksi 1.3 milyar TL

Arçelik: - eksi 569 milyon TL

Hektas: - eksi 104 milyon TL

yatırım tavsiyesi içermez

Yukarıdaki liste devede bir kulak.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Reis konuşuyor.
    Canlı yayın CNN Türk
    Kefenimizi giyerek bu yola çıktık dedi.
    geldik mi gene kefen muhabbetine

3. Sayın Erdoğan dün 2001 krizinde birkaç milyar dolar için dövizi sattınız ülkeyi soydunuz diye yeri göğü inletiyordun, bugün kaybolan 128 milyar doların hesabı sorulmayacak mı zannediyorsun?

Millet soruyor millet, sen de çıkıp cevap vereceksin, bu beceriksizliğin hesabını vereceksin. Yapma yok. İşi ona buna havale edip kenara çekilemezsin. Gece yarısı baskınlarıyla pankart indirip milletin ağzına tıkayamazsın. Ana muhalefet partisi genel başkanına fezleke düzenleyerek bu meseleyi kapatamazsın.

Çünkü faiz sebep enflasyon sonuç deyip abuk sabuk bir teori uydurup milletin parasını çar çur eden sensin. Aynı bir vatandaşımızın geçenlerde söylediği gibi patates soğan güle güle Erdoğan.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...yorlar-1829817

Erdoğan: "Tüm sektörler için geçerli olmak üzere nisan, mayıs, haziranı kapsayacak şekilde kısa çalışma ödeneği uygulamasına devam etme kararı aldık."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Türkiye 5Y CDS 409
    21 April 10:40
    bosporos üstadım yakında sizin oralara da crash uğrayacak milletin eline pasaportunu verip yolluyormuşuz meğer

Alıntı Originally Posted by y.aras Yazıyı Oku
    Ayhan bey ,

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...tildi-41778268

Haber 2 Nisan tarihli ,bu haberin içinden şu paragrafı yapıştırayım izninizle;

''DALGALANMA BUGÜN İTİBARIYLA BİTTİ

Bu dalgalanma bugün itibarıyla bitti. Köşe yazarlığı, merkez bankası başkanlığı... Bunları eleştiri konusuna getirmelerini anlamıyorum. Köşe yazarlığı ek olarak yapılabilecek bir iştir. Profesör bilgisini yazarak anlatacaktır. Bugün itibarıyla özellikle Türkiye'de bu işin artık kapandığını, önümüze bakmamız gerektiğini söylüyorum.''

Ve bu grafiği de şuraya bırakayım sizce bu sakinlik doğal bir sakinlik mi bir kez daha değerlendirin derim...Grafikteki düzleşme 2 Nisanda başlıyor haber ile aynı yani.

Ek 27161

dalganın büyüğü arkadan geliyor artık kimin elinde kalırsa
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    geldik mi gene kefen muhabbetine
    Ezanlari susturamazsiniz..! da dedimi.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ezanlari susturamazsiniz..! da dedimi.
    https://m.youtube.com/watch?v=NG9O3dDsxNY
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 915/1000 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •