Bence bir diğer sebebi ise
Bir kaç hafta önce
Swap ta TL faizini yüzde 1000 lere kadar çıkarmalarının bedelini ödetiyorlar.
TL den kaçışta cabası. YTD
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence bir diğer sebebi ise
Bir kaç hafta önce
Swap ta TL faizini yüzde 1000 lere kadar çıkarmalarının bedelini ödetiyorlar.
TL den kaçışta cabası. YTD
İNSANLARI SEV AMA GÜVENME !!!
334 milyon degil ??
334 bin adet hisse
kabataslak 800-850 bin lira eder su anki piyasa fiyatindan. (2.43)
alan olmaz ise hisse basi 2 liradan hemen talibim. kimseye satmasinlar direkt eft cikarayim benim hesaba gecsinler
yatırım tavsiyesi değildir
Bende ikili dip olacak gibi düşünüyorum
İkili dipin rakamı 1.24,,, gibi görünüyor
İnşaallah oraya kadar düşmez
Ki düşerse bile yukarı dönüş yine hızlı olacak gibi. YTD
Olur mu sayın Hayek
Nominal değeri 334.... TL diye yazıyor
Pardon 333.... TL yazıyor
Adet yazmıyor
sn. meseleci06
konulari hem teknik hemde ruchan acisindan çorba ettiniz. kusura bakmayin ama hakikaten öyle
simdi sirketin piyasa degeri acisindan.öyle saçma sapan bir noktadayiz ki, özetlersek
sirket bugun 2.40 fiyat x 120 milyon sermaye = 290 milyon piyasa degerinden islem goruyor.
290 milyon - 90 milyon yeni nakit girisi = 200 milyon GERCEK piyasa degeri ile islem goruyor.
57 milyon kar 12 aylikta bakinca 3.5 fk ile islem goruyor. Yani bir araci kurum ve bir biyoteknoloji sirketi olan sirket 3.5 yillik karina islem goruyor.
ki muhtemelen 3 aylik bilancolar ile bu fk 3 hatta daha altina bile gerileyebilir.
boyle sacma sapan bir is ve tekrar ifade ediyorum bu kar tertemiz vergisi odenmis faaliyetten gelen net kar. Hedef, inveo, özak, gözde gibi karlari degerlemeden gelen sirket karlari ile kiyaslanamaz yani.
yarin itibariyle 2-3 gun murat gulere suprizlerim olabilir. bu fiyatlardan ortakliga uzun vadeli talibim. birincil piyasada satisa cikacaklar da dahil.
elimizde para basan bankacilik disi araci kurumlar icinde ilk uce giren bir araci kurum ve pandeminim en gozde sirketi covid vakalarinin tavana vurdugu su donemde biyoteknoloji sirketi var. girisim sermayesi ve portfoy yonetim sirketi yolda izinleri cikmis. bundan iyisi şamda kayisi. hele şu donemde
yatırım tavsiyesi değildir
Takaslarda alım satım yapan kurumlardan, Tacirler ve Oyak dikkatimi çekiyor bu arada. Bugün ikiside alıcılı idi. Rüchanlar açık iken yanılmıyorsam, hisse satıp Rüchan aldılar diye gözlemledim.
Yer İmleri