Sayfa 167/1002 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Benim portföy dağılımımı paylaşmamın sizin için ne önemi olabilir ki?

Olmamalıdır da...

Oluyorsa bir yerde yanlış vardır...
    Yazdıklarınız ile insanlarda öyle bir algı yaratıyorsunuz ki; ben inceleyip en iyisini aldım. Şeklinde kafalarda bir düşünce oluşuyor. Dolaysıyla iarkadaşların portföyünüzü merak etmesi gayet normal. Ama ben eminim ki sizin portföyünüzde olan fonların bir çoğu belki de hepsi arkadaşların portföylerinde vardır. bu piyasada iyi denilebilecek fonların sayısı iki elin parmağını geçmez. Ki; kriz zamanlarında onlar da düşüşten nasibini fazlasıyla alıyor. Burada Hell..... diye bir arkadaş var. Kendine bu işe adamış bildiği her şeye cevap veriyor. Kendi portföyü de dahil. Bize bilmediğimiz bir şey söyleyin de size teşekkür edelim.

2. Hsyf kısmında %12,5 zarar (157 bin) ile bekliyorum. Şubat ayında hsyf dan çıkıp ppz ye bir miktar park etmiştim. Tam işler düzeldi tekrar hsyf ye girelim dediğimiz dönemde yapılan ani değişiklik ile bu duruma geldik. Allahtan vadem çok çok uzun da sıkıntı yok. Döviz bozup bu fiyatlardan almak hakkındaki görüşlerinizi merak ettim. Teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Yanılmıyorsam. Fon birim fiyatının düşüyor olması bir fondan çıkış olduğunu yani pay adedinin azaldığını tek başına göstermez.

Zaten cok kolay bir şekilde açıp bakarsanız öyle totalde ciddi bir çıkış da görülmüyor.
    Dostum buradan bak:
    https://www.fonbul.com/FonBulPlus/Ya...yatTablosu/TCD
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

4.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Yazdıklarınız ile insanlarda öyle bir algı yaratıyorsunuz ki; ben inceleyip en iyisini aldım. Şeklinde kafalarda bir düşünce oluşuyor. Dolaysıyla iarkadaşların portföyünüzü merak etmesi gayet normal. Ama ben eminim ki sizin portföyünüzde olan fonların bir çoğu belki de hepsi arkadaşların portföylerinde vardır. bu piyasada iyi denilebilecek fonların sayısı iki elin parmağını geçmez. Ki; kriz zamanlarında onlar da düşüşten nasibini fazlasıyla alıyor. Burada Hell..... diye bir arkadaş var. Kendine bu işe adamış bildiği her şeye cevap veriyor. Kendi portföyü de dahil. Bize bilmediğimiz bir şey söyleyin de size teşekkür edelim.
    Ne aldığınız tabii ki önemli ama daha önemlisi ne aldığınız değil ne zaman aldığınızdır. Sonuçta dolar-altın, hisse senedi ve faiz den başka finansal yatırım yok gibi.. Bu işte kutsal kase(holy grail) diye bir şey yok. Yatırım fonları da üç aşağı beş yukarı bunların etrafında yoğunlaşıyor. Hem fonlarda hem de finansal piyasada esas Mesele zamanlama meselesi ve RİSK YÖNETİMİ'dir Bu arada üslubuma laf atan olmuş. Üslubun canı cehenneme... Çok kibar diye bildiğimiz erkan özün 3 yıldır tanıtımını yaptığı thodex vardı.. ne oldu? Ülkemizin dişinden tırnağından yapmış olduğu 2 milyar dolarlık birikimi tayland'a uçtuğu iddia ediliyor. Ben ise bu olaydan tam 3 gün önce tüm forumlarda bir tarafımı yırttım bu tarz kripto borsalara güvenmeyin diye.. Heee pardon üslup önemliii.. Bana ne ya kimse dostum da değil kardeşim de. Şunu bilin ki sosyal medyada yazan insanlar dostunuz da değil kardeşiniz de sallayın üslubu... damdan düşeni dinleyin hikaye anlatanı değil. İster küfür ederek anlatsın tecrübesini ister amuda kalkarak..

Ben bir finansal piyasa zirvelerdeyken çene mi kaparım olur da birileri etkilenir yazdıklarımdan zarar görür diye. Geçen de bunu söyledim Borsa zirvelerdeyken forumlarda ve burada hisse yatırım fonları şöyle iyi böyle iyi minvalinde yazılıyordu ben ağzıma bile almadım. Ben de kazanmıştım ama olur da o zamanlarda yazarsam birilerinin birikimi zarar görür, incinir diye çekindim...

Mesele üslup falan değil esas mesele VİCDAN'dır
    Son düzenleme : vivatrader; 22-04-2021 saat: 14:42.
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

5.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Söylediğim seyle ilgiili verdiğiniz link de bilgi yok. Portföy büyüklüğünü kast etmedim.

Zaten ben nasil ulaşabileceğimi sormadım. Pay adedi değişimleri Tefas'dan takip edilebiliyor.

Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Söylediğim seyle ilgiili verdiğiniz link de bilgi yok. Portföy büyüklüğünü kast etmedim.

Zaten ben nasil ulaşabileceğimi sormadım. Pay adedi değişimleri Tefas'dan takip edilebiliyor.
    Bunlara bakacaksın dostum:
    Yatırımcı Adet ve Doluluk Oranı %
    Teşekkürünü bekliyorum bak.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

7. Defansif sepetimdeki ktm'yi tpf ya da opl ile değiştirmek gibi bir niyetim var. Suc'a dokunmayacağım. Ancak ktm biraz fazla volatilleşti, taşıma amacıma çok da uygun olmamaya başladı. Katılım tarafında görece yüksek primlilik de risk faktörü.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Bunlara bakacaksın dostum:
    Yatırımcı Adet ve Doluluk Oranı %
    Teşekkürünü bekliyorum bak.
    Tamam siz öyle yapın. Para çıkışına ve büyüklüğüne gösterge değil bunlar. Twitter da bir arkadas bunu cok iyi grafiklestiriyor.

Sayfa 167/1002 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •