Sayfa 38/206 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 1647 madde; 297 - 304 arası.

Konu: GOZDE - Gözde Girişim Sermayesi Yat. Ort. A.Ş.

1. Yarın bülten var ne cıkar tahminler lütfeeeeen ����������������������������������

2.  Alıntı Originally Posted by Emo Yazıyı Oku
    Yarın bülten var ne cıkar tahminler lütfeeeeen ����������������������������������
    Bu aksam 8 gibi SPK’dan onay gelir umarim. Bu hafta da gelmezse onay, halka arz iyice zorlasak bence. Takvim uzadikca ve su an halka arz edilen/edilecek kotu sirketler nedeniyle hisseyi satacak yatirimci kalmayacak.

Adamlar o kadar kotu yonetiyor ki, 2018’de penta halka arzinda yaptiklari hatalari tekrar yapiyorlar. 2-3 hafta hizli davransalar simdi kapis kapis halka arz edilmis olacakti Penta.

3.  Alıntı Originally Posted by Kerem_4709 Yazıyı Oku
    Bu aksam 8 gibi SPK’dan onay gelir umarim. Bu hafta da gelmezse onay, halka arz iyice zorlasak bence. Takvim uzadikca ve su an halka arz edilen/edilecek kotu sirketler nedeniyle hisseyi satacak yatirimci kalmayacak.

Adamlar o kadar kotu yonetiyor ki, 2018’de penta halka arzinda yaptiklari hatalari tekrar yapiyorlar. 2-3 hafta hizli davransalar simdi kapis kapis halka arz edilmis olacakti Penta.
    SPK bu hafta da onaylamamis Penta halka arzini. Bir kasa bir masa sirketlerin patronlari halka arzlarini yapti, paralari ceplerine koydu, koskaca MU ve adamlari bir isi beceremedi. Beklentim dusuk, ama o dusuk beklentiyi bile gerceklestirecek caplari yok sanirim.

4. Bu tahtada 6 yil sonra net bir sekilde anladim ki..amac bu girisim sermaye sirketini buyutup piyasa degerini artirmak degil..amac beklenti yaratip bunu yonetmek ve MU ve ekurisine tahtada para kazandirmak..yoksa bu kadar beceriksizlik ust uste tesaduf olamaz.. ne zaman ki patron mal satsin belli ki uzun sure iflah olmayacak tahta ki 8-8.5 bandindan sattigini kap a bile duyurdu..aynisini 2016 Ocak ti galiba 6 kusurlarda da yapmisti.,hatta sonra 2 lere dustu..yani kisaca burasi MU nun oyun alani..burda senin benim gibi hem robot hem de belli basli araci kurumlar uzerinden trade ediyor..baska bir niyeti yok..yani buraya ozellikle temel analiz koyup degerleme yapmak degerli vaktinizden çalar sadece..sagduyulu ve muteber aksiyonlar beklemeyin..sadece MU yu izlemek yeterli..o satiyorsa acimayin derim..rasyonellik aramanin bir anlami yok zaten adamin amiral gemisi degil bu sadece arka bahcesi..ytdegildir

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. zıraat gyo halka arz büyüklüğü 2 milyar olacak ona alan açmak için tek halka arz çıkarmışlar
    çan 2 santarli,aydem,turex ve zıraat gyo son halka arzlarda beğenmediğim patlak firmalar
    penta halka arz olursa en az 5 tavan yapacağı kanattindeyim iyi firma tek sıkıntısı borcu ve kur riski amortisman vs gideri yok yaptığı favök halka arz başarılabilirse net kar olacak
    %50 en az temettü dağıtacak firma iyi ama baştakiler beceriksşiz
    haftaya sözde ermeni soykırımı vs çok kötü zamana girdik bundan sonra ne olur belli değil ,
    zamanında yapılması gerekirdi ,mu dışarda güçlü olduğunu göstermeye çalışıyor ama 1.5 dolara şok satıyor halka arz 3 dolardan yapıldı 0,80 dd gözde satıyor
    şok ülkerden başka grubun kar dağıtabilecek tek firması onu bile fona 12 tl civarlarından satıyor
    şu halka arzı gerçekleştirse yıldız 400 milyon borcu kapayacak
    gözdeyede en az 200-300 milyon para gelecek
    yani 100 milyon dolar daha borcun azalacak
    kafa değişik çalışıyor
    yahu trade ediyorsan yeşil vs gibi yaparsan 10-20 kat götütür ordan verirsin defter değerinin altında trademi olur onu bile nasıl anlamışsa
    al gözdeyi götür 30-40 oradan ver ufakçı 5-10 kr günlük oynuyorlar intibası veriyor bir kağı bukadar baskılanmaz ayıp ,kafaları inanın çözemedim ama tv de gördüğünüz insanları çok büyütmeyin bende daha önce halka açık bir firmada çalıştım sizden tek farkları babalarının zengin olması herkesten koç gibi olması beklenmez herkes iyi ahlaklı insan basiretli tacir olamaz

6. Şirket hakkında beklenti kalmadı mı? Tekmik olarak aşağılar gözüküyor

7. 3 yıldır gelnel kurul katılma hevesim var ama işim icabı pc başında olamıcamdan katılamıom ne cıkar acaba bugün bize tahminim ayazda donmuş bekci s.... Cıkar yine umudum yog hic

8.  Alıntı Originally Posted by Emo Yazıyı Oku
    3 yıldır gelnel kurul katılma hevesim var ama işim icabı pc başında olamıcamdan katılamıom ne cıkar acaba bugün bize tahminim ayazda donmuş bekci s.... Cıkar yine umudum yog hic
    Tahminim dogru cıktı

Sayfa 38/206 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •