Bıden telefonla arayıp ermeni işini başkana direk söylüyormuş.
Stili buymuş.
Günlerdir beklenen telefonu adam bugün için saklamış.
Çok kötü bir başlangıç.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bıden telefonla arayıp ermeni işini başkana direk söylüyormuş.
Stili buymuş.
Günlerdir beklenen telefonu adam bugün için saklamış.
Çok kötü bir başlangıç.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Kardeş, yaşınız müsait mi bilmiyorum ama; bir zamanlar borsada Anadolu gıda vardı. Ülker ile birleşti. Bakın bakalım Yıldız Holding küçük yatırımcıyı nasıl ihya etmiş bu birleşmede. Bir de son yıllardaki birleşmelere bakın küçük yatırımcıya neler olmuş.
Ülker Godiva'yı satın alırken kullandığı döviz kredileri nedeniyle biraz sıkıntı çekti Yıldız Holding ama orada da toparlanma süreci ne girdi.
Doğru aanaliz yapıp, doğruları söylemek gerek.
Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...
dolar / tl piyasa kapalı olduğu için tam bir gösterge değil, 8.37 civarında şu anda.. ama 8 'li rakamlara artık alışıldı.
nerden nereye..1 tl den 8 tl'ye.. 8 katına çıkmış.. fakirleşme muazzam..akp nin ekonomi politikaları sonucunda gelinen nokta endişe verici.
3 defa 2 ye katlamış gibi kabaca..
1..2
2..4
4..8
18 yılda.. yatay giden yılları çıkartırsak, 2008 de 1.2 tl civarını hatırlıyorum. 12-13 yıl aslında.. ve son 3-4 yılda hızlandı..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
En nefret ettiğim şey onlardan değilsen onun gibi haram paraya hakkın olmayan makama tapmazsan terörist yada fetocusun. Ya hu bu ülkede şerefli haysiyetli insanlar var. Adam bakıyor etrafına lağım faresi dolu. Temiz insanlar ayda yaşıyor sanıyor.
Bu düşüncemi eğer mansur yavaş chp den değil bağımsız aday olursa değiştiririm.. Chp nin ismi dolayısıyla konya, kayseri, erzurumbaşta anadolunun çoğu yerinde yüzde 30 dan fazla oy alma şansı yok.. Ülkemizde chp iktidar olursa dinin elden gideceğine şu anda hdp ile örtülü ortaklığı dolayısıyla teröristlerle işbirliği yapıyolar algısına sahip azınsanmayacak bi kitle var..
OMAHALI
Fetö gitti. Ama fetöden iyi ders almışlar. Nasıl iftira yalan kumpas insan haysiyeti yok edilir hepsini iyi öğrenmişler. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri