Originally Posted by regal1 bence bunlar borsada banka hissesi almışlar dönemediler. içerde kaldı demekki Kripto batarsa borsaya para gelir... Borsadan para çıkıyordu. Şimdi paranın geleceği yer belli.
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Originally Posted by Market Soul Kripto batarsa borsaya para gelir... Borsadan para çıkıyordu. Şimdi paranın geleceği yer belli. Gelmezler Hepsi binance'a gidecekler maalesef.
Originally Posted by myfinans Gelmezler Hepsi binance'a gidecekler maalesef. Millet Yerelde soğuk su icecek gibi görünüyor, binance patlarsa kekeme olur mazallah
Fıstıkçı çok kötü. Pazartesi full FX yapayım. Fıstıkçıyla bir şey olmaz.
Originally Posted by Market Soul Fıstıkçı çok kötü. Pazartesi full FX yapayım. Fıstıkçıyla bir şey olmaz. Ne dedi hocam sizin yorumunuza gore
Originally Posted by boschyatirim He ya hem dövmesi vardı. Daha inandırıcı olur. Benim icin sorun degil ama hanim yollamaz benim de durumum belli 🤭🤭🤭
Originally Posted by onur1064 nassiniz gencler interbank üzerinden dövize müdahaleye devam ediliyor bilin istedim İyiyiz onurum sen nasilsin
Originally Posted by Webster İyiyiz onurum sen nasilsin ülkenin haline üzülüyorum olacaklari zaten biliyordum da göz göre görede hata yapılmaz ki
Forum Rules
Yer İmleri