Sayfa 26/1002 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Böyle hisseleri ancak sepetçiler yakalar ama onların da çoğu daha hareketin başında bırakır giderler. Tepeye kadar tutabilenler de nerede satacağını bilemez, nasıl olsa daha gider derler derler geldiği yere geri dönünceye kadar izlerler :D
    Daha ilk kalkışta düşük maliyetle yakalayan, ve sadece 21 günlük EMA takip eden, mala vururmuş...ama tabi gerçekçi bakılırsa, ben uzun vadeli temettü yatırımcıyım diyenler hariç, kimse bu karda teknikle oturamaz psikolojik olarak..

2. kuzenim ile konustum az once.kendisi tr de ilk 3 de ki bir otelin gm si.otelde tum yaz rezervasyon durumu su an % 20 imis.
    rusya 1 hazirana,ingiltere 25 hazirana dek ertelemis tum rezervasyon ve ucuslari.buyuk ihtimal bir daha ertelicekler diyor.

dusunuyorum kapali is kollarindan vergi kaybi,ev araba satamiyorsun gelmeyen vergiler,alim satim paralari,turizmden milyarlarca zarar.

aslinda akp hukumetine ne kadar kizsakta su an ki sartlarda ulkeyi her ay bir sekilde memur,emekli maasi ,o ,bu, su odemelerini yapmak ciddi bir olay.

3.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Tabi bir de şöyle bir hisse yakalamak var, %687 gitti mübarek...

Twitter' da bir hüstat var, üşenmiyor her ay/hafta bunun işlem hacminden elde ettiği komisyon gelirini hesaplıyor, çarpıyor bölüyor karını f/k sını, bir şekilde dibinden alıp tepesine kadar tutabiliyor...

Arkadaş 16 Mart 2020 den önce taş mı yiyordu bunlar...

Velhasıl, şöyle bir hisse yakalayan ve ısrarla tutabilen için hikaye, bambaşka...bir gün bize de denk gelir mi acep

2020 mart ve 2021 Ocak tarihleri arasındaki değerlemeler benim için yok hükmündedir..

4.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    kuzenim ile konustum az once.kendisi tr de ilk 3 de ki bir otelin gm si.otelde tum yaz rezervasyon durumu su an % 20 imis.
    rusya 1 hazirana,ingiltere 25 hazirana dek ertelemis tum rezervasyon ve ucuslari.buyuk ihtimal bir daha ertelicekler diyor.

dusunuyorum kapali is kollarindan vergi kaybi,ev araba satamiyorsun gelmeyen vergiler,alim satim paralari,turizmden milyarlarca zarar.

aslinda akp hukumetine ne kadar kizsakta su an ki sartlarda ulkeyi her ay bir sekilde memur,emekli maasi ,o ,bu, su odemelerini yapmak ciddi bir olay.
    Para basıp ödüyorlar...abartma..

5. O zaman kağıt bitene kadar devam ;)
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Para basıp ödüyorlar...abartma..

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    kuzenim ile konustum az once.kendisi tr de ilk 3 de ki bir otelin gm si.otelde tum yaz rezervasyon durumu su an % 20 imis.

size katılmıyorum, vatandaşlar olarak zor günler için vergimizi fazlasıyla verdik, ilgili para saçma sapan beton projelerine ve makam araçlarına gitti, yolsuzluklar falan zaten taşıp duruyor.

hükümet yetkililerinden tek konuda tasarruf veya yerlisini ucuzunu kullanma vb.. özverisi gördünüz mü, tabii ki hayır.

her devletin zor günler için kenarda parası olmalıdır, en basitinden işsizlik fonu bunun için vardır.

vatandaş olarak şükretme değil hesap sorma konumundayım, etrafta karnını doyuramayan bebekler varken kanal istanbul zırvalayan bir gruba sadece lanet edilir.

7.  Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    size katılmıyorum, vatandaşlar olarak zor günler için vergimizi fazlasıyla verdik, ilgili para saçma sapan beton projelerine ve makam araçlarına gitti, yolsuzluklar falan zaten taşıp duruyor.

hükümet yetkililerinden tek konuda tasarruf veya yerlisini ucuzunu kullanma vb.. özverisi gördünüz mü, tabii ki hayır.

her devletin zor günler için kenarda parası olmalıdır, en basitinden işsizlik fonu bunun için vardır.

vatandaş olarak şükretme değil hesap sorma konumundayım, etrafta karnını doyuramayan bebekler varken kanal istanbul zırvalayan bir gruba sadece lanet edilir.

Şükür edebiyatı yapıyor.
    Maaşınızı aldığınıza dua edin demiş kısaca.
    Sinsi sinsi iktidar güzellemeleri....
    Sadece sesli düşünüyorum ! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

8.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku

adam bu şartlarda makam arabalarını yeniliyor, artı bakanlıkları ayırıyor
    yeni bir bakanlık kurmak arabaları, çalışanları, binaları, müsteşarı, danışmanları milyonlarca dolar maliyet..

Sayfa 26/1002 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •