Sayfa 640/994 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1. Adam bistteki çoşkuya rağmen istersem çıkarırım istersem düşürürüm diyor; yani diyorki temel teknik umrumda değil tahta benim. Ben trade ederek istediğimi kazanıyorum zaten.

Herkesin malumudur tahtada patrondan habersiz hiçbir şey yapamazsınız. Kapa düşmeyen haberler bunun ispatı.

Zamanı gelince (ky dökülünce) patır kütür sipariş haberleri gelir.

Aşağı maliyetliler satmalıki kağıt yükseksin; yoksa uzar gider bu süreç.

2. url=https://resimyukle.link/i/xPPAi][/url]
    alanlar

satanlar . cuma günü satanlar bugün alıcılı y t d

3.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Adam bistteki çoşkuya rağmen istersem çıkarırım istersem düşürürüm diyor; yani diyorki temel teknik umrumda değil tahta benim. Ben trade ederek istediğimi kazanıyorum zaten.

Herkesin malumudur tahtada patrondan habersiz hiçbir şey yapamazsınız. Kapa düşmeyen haberler bunun ispatı.

Zamanı gelince (ky dökülünce) patır kütür sipariş haberleri gelir.

Aşağı maliyetliler satmalıki kağıt yükseksin; yoksa uzar gider bu süreç.
    düşük maliyetliler niye satsın ki . yukardan maliyetlenenler kısa sürede kazanmak için aldılar şimdilerde geri geldiği için telaş içindeler bekleyen kazanır satmadığı müddetce zarar etmez hisseyi alan hemen kazanayım hesabında .bedava peynir fare kapanında olur şimdilerde onları yakalamaya çalışıyor
    yatırım tavsiyesi değildir

4.  Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku
    düşük maliyetliler niye satsın ki . yukardan maliyetlenenler kısa sürede kazanmak için aldılar şimdilerde geri geldiği için telaş içindeler bekleyen kazanır satmadığı müddetce zarar etmez hisseyi alan hemen kazanayım hesabında .bedava peynir fare kapanında olur şimdilerde onları yakalamaya çalışıyor
    yatırım tavsiyesi değildir
    Hocam ben satsınlar demiyorum ancak bu adamlara buralardan istediği malı vermezsen zor yükselir; olay bundan ibaret.

5.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Hocam ben satsınlar demiyorum ancak bu adamlara buralardan istediği malı vermezsen zor yükselir; olay bundan ibaret.
    hızlıca zirvesine çıkarsın verelim

6.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    hızlıca zirvesine çıkarsın verelim
    Sayın hocam ben fikrimi yazıyorum; herşey ortada, bakiye sipariş ortada, şirketin yetenekleri ortada, bu adamlar yeni nesil tank yapacak know-how a sahip,iveco anlaşması, ertelenen talepler, afrika açılımı, tulparı, akrebi, otonom otobüsü vs vs her şey ortada ancak şirket ve güdümündeki piyasa yapıcı istediği fiyata düşürür, ky yi döker öyle gider. Çünkü adamlar Bütün haber akışına içsel bilgi olarak sahip zaten. Kapı kullanmıyorlar bile.

Bende ortağım şirkete; beğenmediğim şirketi niye alayım. Sadece Türk borsasının gerçeklerini Göz ardı etmeyelim diyorum.

Saygılar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Arkadaşlar;
    Ankara belediyesinin otobüs alım ihalesine teklif veren Karsan firması elenmiş..
    Acaba, iş bizim Otokara mı kaldı, dersiniz..??..
    Bu konuda daha net bilgiler olanınız varsa,bu forumda paylaşırsanız seviniriz..

Sayfa 640/994 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •