Sayfa 65/1002 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. https://www.bddk.org.tr/BultenGunluk

Yabancı Para/ TL Oranı:%55.31
    Gayretli şekilde aşağı basan el seni yine ütüyor elindekini alıyor vatandaş bilgin olsun...

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    istanbul'dan akşamüstü çıkıp yasak saatine kadar kaç km gidebilirsiniz ki.?
    ist.dan dışarı çıkmak en az 2 saat, yasak başlayınca devam etmeye izin var mı..?
    hayır yok bursaya yalovaya sakaryaya boluya düzceye kadar kaçacağız diyenler için uyarım
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Allah var doğru, ben ömrümde hiç camilerin kapandığını, bayram ve teravih namazının yasaklandığını, vatandaşın seyahat etmesinin engellendiğini, işyerlerinin zorlan kapatıldığını, ahalinin 18 gün eve tıkıldığını yeminlen hiç görmedim.
    bend eramazanda alkol satışlarının aptladığını rafların yağmalandığını hiç görmemiştim
    bir halt olacağı yok.

4. birazdan ben de migrosa sefere çıkacağım. inşallah hepsini bitirmemişsinizdir. efes marmara skol ne kaldıysa ne bulursak alacağız artık. 17 gün başka türlü geçmez.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    birazdan ben de migrosa sefere çıkacağım. inşallah hepsini bitirmemişsinizdir. efes marmara skol ne kaldıysa ne bulursak alacağız artık. 17 gün başka türlü geçmez.
    yanlış zamanlama dün sabah en geç bu sabah markete gitmeliydiniz şu saatte millet birbirini eziyordur
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    birazdan ben de migrosa sefere çıkacağım. inşallah hepsini bitirmemişsinizdir. efes marmara skol ne kaldıysa ne bulursak alacağız artık. 17 gün başka türlü geçmez.
    Dostum geç kaldın...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

7.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Dostum geç kaldın...
    Allah'tan ümit kesilmez.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    tam kapanmada alkol satışı olmayacaksa yarın öbür gün marketlerin alkol reyonlarında talan olur muhtemelen.
    Bu arkadaşı takip edeceksin...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Sayfa 65/1002 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •