Sayfa 245/563 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Foreks Haber

@ForeksTurkey

SPK: Sermaye piyasası araçları bir borsada ve/veya teşkilatlanmış diğer pazar yerlerinde işlem gören işletmelerin henüz açıklanmamış 01.01.2021-31.03.2021 dönemi finansal raporlarının bildiriminin, nihai bildirim sürelerine 30 gün eklenmek suretiyle yapılmasına karar verildi.

2. Malesef bende gördüm biraz canım sıkıldı, malum bir ay geçti bilanço dönemi üzerinden hazırlamasımı bu kadar zor mu bunun. Neden hep iki göz güclülere veriliyor.
    Gerçi biz unuttuk galiba, hayatın tek bir altın kuralı var oda, kuralı güclü olan koyar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sn. finaktif can sıkacak bir sey yok.

ben orta vadeli burdayim hic bir yere gitmeye de niyetim yok.

su bedelliler bitti bitecek, tahsisli de bittiginde hikaye daha yeni basliyor olacak.

ama su a1 capital'in sermaye artirimi en kilit olaydi (key factor) orasi tamam oldu guzel oldu

"bir yatırım tavsiyesi değildir"

4. Dediğiniz gibi aslında günün en önemli haberi, A1 in sermaye artırımı oldu. Sabırla beklemeye devam. 👍

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by bensattımgitti Yazıyı Oku
    Sayın hayek
    Şirketin temel olarak ucuzlugu karlılığı iştirakleri v.s. hepsi ortada.suanki hisse fiyatını bence açıklayabilecek tek unsur var imtiyazlı hisseleri.sahip malum murat güler tr deki sayılı haysiyetli insanlardan. Herşey beklenir.ben araştırdım ancak imtiyazlı hisselerin şirketteki ayrıcalıkları neler bulamadım.
    Sizinde imtiyazlı hisselerle ilgili araştırmanız olabilir mi? Belki birşeyler yakalanabilir ya da bu bilinmez denklemden erken kurtulunabilir.
    Syg
    sn. bensattimgitti

imtiyazli paylar ile ilgili detay şirket esas sözlesmesi 8. madde ile duzenlenmistir. bu madde 2018 yilinda tadil oldu. son haline gore ;

şirket yönetim kurulu 6 kisiden olusur ve bu 6 adayin tamami A grubu hisse sahipleri tarafindan belirlenir ve belirlenen adaylar genel kurul onayina sunulur. En çok oy alanlar yönetim kurulunda yer alir. (bağimsiz aday sayisi ise spk duzenlemelerine uygun ifa edilir)

kar payi dagitiminda ise A grubu icin herhangi bir imtiyaz yoktur.

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    sn. bensattimgitti

imtiyazli paylar ile ilgili detay şirket esas sözlesmesi 8. madde ile duzenlenmistir. bu madde 2018 yilinda tadil oldu. son haline gore ;

şirket yönetim kurulu 6 kisiden olusur ve bu 6 adayin tamami A grubu hisse sahipleri tarafindan belirlenir ve belirlenen adaylar genel kurul onayina sunulur. En çok oy alanlar yönetim kurulunda yer alir. (bağimsiz aday sayisi ise spk duzenlemelerine uygun ifa edilir)

kar payi dagitiminda ise A grubu icin herhangi bir imtiyaz yoktur.
    Bu durumda fiili dolasimdaki %99,5 hissenin hiçbir önemi kalmıyor.
    Demekki bu sebeple elindeki tüm hisseleri sattı.
    Arkasından bedelli kararı aldı.nasi olsa hisse sahipleri ödeyecekti para.
    Bu şekilde bu hissenin amacı da ortaya çıkıyor bedelli yapıp para toplayıp iştirakleri büyütmek
    Yanlışım varsa düzeltin ama düzeni iyi kurmuş patron bu hissenin 2-1 yada 10 lira olması neyi degistirir.temettu yok bedelli var .
    Matematikte hata yok evet şirket çok ucuz ama ahlak olarak tam bir dolandırıcının eline düşmüşuz gibi geldi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    şirket esas sözleşmesini bir incelemek lazim, detaylari daha iyi görmek için. bu imtiyaz hikayesi hakikaten can sıkıcı !

ama ben bu denli bir hissenin bu tahta uzerinden yapilabilecegini asla sanmiyorum.

teknik olarak mümkün değil ? zaten nerdeyse 80 milyon lot hissenin neredeyse hic oynamadan stabil bir bicimde aylardir ayni duzen icerisinde takasta yer almasi da bunun gostergesi

gunluk hareketlilik ortada bu tahtada bu denli satis imkansiz.

sadece bir donem oyak yatirimdan bir miktar alim gozlemledim. o da artik mal cevirme mi yoksa disaridan tahtaya gelen bir alimmi tam kestiremiyorum. bunun disinda nerdeyse 6 aydir tek bir hareketlilik yok.

bana gore hissenin %75-80'i tek elden yonetiliyor. gerisi daginik ky.
     Alıntı Originally Posted by bensattımgitti Yazıyı Oku
    Bu durumda fiili dolasimdaki %99,5 hissenin hiçbir önemi kalmıyor.
    Demekki bu sebeple elindeki tüm hisseleri sattı.
    Arkasından bedelli kararı aldı.nasi olsa hisse sahipleri ödeyecekti para.
    Bu şekilde bu hissenin amacı da ortaya çıkıyor bedelli yapıp para toplayıp iştirakleri büyütmek
    Yanlışım varsa düzeltin ama düzeni iyi kurmuş patron bu hissenin 2-1 yada 10 lira olması neyi degistirir.temettu yok bedelli var .
    Matematikte hata yok evet şirket çok ucuz ama ahlak olarak tam bir dolandırıcının eline düşmüşuz gibi geldi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bu arada A grubu pay sahipleri yonetim kurulundaki adaylarin yarisi icin hakka sahipmis !

yani 6 adayin 3'ü icin aday gosterebiliyormus.

o zaman geri kalan paylar cok da anlamsiz olmuyor

Sayfa 245/563 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •