Sayfa 108/1002 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 857 - 864 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Aynı hatayı ben de alıyorum. Dikkate almayın.
    Sistemsel sorun var.

Bunu duyduğuma sevindim ancak ben bürokraside tam bir kopukluk ve düzensizlik olduğunu düşünmeye başladım. Geçen günkü çek meselesi ve bugün bu. Bu tür şeyler ciddi zararlar yaratabilir. Devlet bürokrasisinin nasıl bu derece düzensiz hale geldiği ve istikrarsızlık ile kaos yarattığını anlamak mümkün değil.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. Benim işyeri adresinide yanlış alıyor Allahtan aynı semtte hala sorun çıkmaz sanırım

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    maske gibi buda çarşafa dolandı 5 maske dağıtamayanlar e devlet üzerindende olsa belge veremedi
    Şu edevlet her yoğunlaşmada kilitleniyor. Madem edevlet kapısı bu tür yüklenmeler için ek kapasite anlaşmaları yapılmalıydı.

Google sunucuları anlık olarak milyarlarca isteği cevaplıyabiliyoır. Teknoloji bu sorguları cevaplayabilecek altyapıya sahip kaldı ki Türkiye'deki edevlet sisteminde google'ın milyarlık istek sayısının yüzde biri dahi oluşmuyor.

Yapmaları gereken gerçek zamanda 1-2 milyon isteği karşılayacak sunucu kapasitesi kurmak veya ihtiyaca göre ek kapasite kiralayacak sözleşmeleri yapmak.

Çok zor bir iş değil neden inat ettiklerini anlamak güç.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku

Çok zor bir iş değil neden inat ettiklerini anlamak güç.
    Anlayamayacak birşey yok. Her konuda olduğu gibi burada da iş işi bilene teslim edilmemiş. Boksörlerin güreşçilerin bankaya müdür yapılması ve benzeri bir sürü diğer örnekler var önümüzde.

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Anlayamayacak birşey yok. Her konuda olduğu gibi burada da iş işi bilene teslim edilmemiş. Boksörlerin güreşçilerin bankaya müdür yapılması ve benzeri bir sürü diğer örnekler var önümüzde.
    Parasını verip çözsün bu işi en azından onu demek istiyorum. SGK, Nüfus ve Ticaret odası veri tabanlarına ek sunucu kiralanacak. Neyse parası verip işi çözmek akıllarına gelmiyor mu?

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bunu duyduğuma sevindim ancak ben bürokraside tam bir kopukluk ve düzensizlik olduğunu düşünmeye başladım. Geçen günkü çek meselesi ve bugün bu. Bu tür şeyler ciddi zararlar yaratabilir. Devlet bürokrasisinin nasıl bu derece düzensiz hale geldiği ve istikrarsızlık ile kaos yarattığını anlamak mümkün değil.

Herkes muzdarip
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Parasını verip çözsün bu işi en azından onu demek istiyorum. SGK, Nüfus ve Ticaret odası veri tabanlarına ek sunucu kiralanacak. Neyse parası verip işi çözmek akıllarına gelmiyor mu?
    Muhtemelen Karadeniz'li bi kaymakamdır bilgi işlemin başındaki. Şimdi içişlerinde heryer işe kaymakam olarak girmiş ama kaymakamlık duşında her işe razı kişiler tarafından yönetiliyor
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Muhtemelen Karadeniz'li bi kaymakamdır bilgi işlemin başındaki. Şimdi içişlerinde heryer işe kaymakam olarak girmiş ama kaymakamlık duşında her işe razı kişiler tarafından yönetiliyor
    Edevlette kilitlenmeler olduğunda bunun bürokrasiye ve devletin işleyişine yansımaları oluyor. Bu bence o kadar görmezden gelinecek bir konu değil. Büyük ihtimal ile işi güvenlik gerekçesiyle dışarıya vermeden iç ekip ile çözmeye çalışıyorlar. İç ekip te anlık 1-2 milyon isteği karşılayabilecek teknolojiye sahip yazılım kodlarını geliştiremiyor.
    Baştaki yöneticinin de liyakatinden bağımsız olarak pek bir oyun alanı kalmıyor büyük ihtimal ile.

Sayfa 108/1002 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •