Her ne kadar Mayıs aylarında düşüşler genelde ağırlıkiı olsa bile Bu Mayıs ayında Nisan ayından daha olumlu bir aylık kapanış yapacağımızı tahmin ediyorum...Halk bankası davasından dolayı haftaya düşüşlerle başliyabiliriz...
Herkese Bol kazançlar
sıramız gelince bizde olacağız eşimle ama bize daha var...olursa bizde BIONTECH tercih edeceğiz...şu an üretilen aşıların içinde en iyisi bu görünüyor. 2. sırada MODERNA var ama onu ABD dışına çıkartmıyorlarmış...
başta olmayı düşünmüyorduk aşı falan ama iş çığırından çıktı iyice...en mantıklısı aşı olmak gibi görünüyor...
İlk başta bende aşı olmam diyordum ama kanatim degisti.Sıraya daha çok var .Randevu alınca olmayı dūsunuyorum.Israil,Abd aşı ile normal hayata döndü.
Aşı olupta yb veya entube olma olasılığı çok düşük.zaten işin korkutucu tarafı bu.diger semptomlarla başederiz
haziran vade için ilk 2 hafta olumlu olsada ben şort pozisyonların kar edeciğini düşünüyorum. haziran ayı özellikle toplumsal olaylara gebe görünüyor. Ülke olmasa da globalde büyük sıkıntılar olacak gibi görünüyor.
Yer İmleri