Bu tv ler gazeteler ,dsö,hatta pek çok yayın ,bilim adamı falan hep bozuk pusula gibi.Hakiki bilgi kırıntıları google da bazı videolarda yazılarda vs bulunabiliyor.Ama onların çoğu da komplo teorisi şu bu diye küçümseniyor falan.Adamlar bu işin piri hakikati gözden kaçırmak ters köşe yapmak falan adamların zaten sanatı.Ben hala google a bile inanamıyorum.İyi kötü gerçek bilgiler google da bulunuyor isteyen aydınlanıyor ,bizler bu tarz forumlarda akıl yürütebiliyoruz falan.Bir sonraki nesilde 1984 misali big brother bunlara da izin vermez.Bence google yazılı fikir kaynakları kaybolana kadar sağlıklı işleyecek,insanlar ne zaman yazılı kaynakları yani kitapları falan bilgi kaynağı olarak unutacak o zaman google ın da fişini çekerler.Yazılı işler onların kontorlünde değil,yazılı bilgi senin evinde duran bilgi oluyor,silinemez değiştirilemez falan.yapay zeka biraz daha şeetsin o konuları da kesin hallederler,bizden sonraki nesil bildiğiniz anlamda sınırlı zekalı yaratıklar olarak yollarına devam ederler.
Yeni nesle bakıyorum,haklı olarak mutsuzlar,umutsuzlar,başka dertleri var,maalesef suç bizlerde çok tatsız bir dünya devrediyoruz,ayıp ettik onlara.
Yer İmleri