Sayfa 113/1002 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213613 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 897 - 904 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Valla bir kişi çıkar, dünyayı 'daha adil' bir yer yapar. Bir kişi. Sonra bir kişi daha çıkar bir kişi daha..
    Yok yok sn achiles o adam daha çocukken haberleri olur ,onu daha tehdit olmadan hallederler ,big brother çağındayız.

Yeni nesle bakıyorum,haklı olarak mutsuzlar,umutsuzlar,başka dertleri var,maalesef suç bizlerde çok tatsız bir dünya devrediyoruz,ayıp ettik onlara.

2 nci Dünya Savaşında, yani 76 sene önce, bunlar 20.000 kişilik özel şehir kurdular, 3-5 kilo uranyumu acilen üretmek için, Manhattan Projesi. Üretir üretmez de, iki bomba yaptılar, götürüp attılar yüzbinlerce insanı yakarak öldürdüler.

İstenirse, her şey yapılır. Yok aşı üretim hızıymış, yok tesisler yetersizmiş...fasa fiso bunlar.

Tamam komplo teorilerini biz de şüpheyle karşılıyoruz da, bu işin içinde bir iş var. Bu kadar çabuk aşının bulunmasından, PCR testi patentinin ta 2017 de mi ne alınmasından, Bill Gates' in birebir neredeyse salgın simülasyonundan...her şeyden kuşku duyulmalı..

Nedir ne değildir, öğreniriz en geç 10 yıl içinde..

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yok yok sn achiles o adam daha çocukken haberleri olur ,onu daha tehdit olmadan hallederler ,big brother çağındayız.
    Doğru bilgiyi saklamanın ve teslimiyet elde etmenin yolu , bunun için çalışan insanları marjinal olarak lanse edip , paranoyak ilan etmektir .

Yukarıdaki metot bazı durumlarda ise yaramaz , sıkıntı oluşturur , o zaman bazi doğrular bazı yanlışlarla bilinçli harmanlama usulü ile sunulur yanlışlar ortaya çıkınca dogrularda onlarla bilikte çöpe gider ve çobanın sopası eşliğinde ağila geri dönülür ve kadere rıza gösterilir .

Bakın, 04:45 den itibaren izleyin, aklın yolu bir, iki gün önce yazmıştım bunu buraya; 'başka türlü delillendirme imkanı yoksa, yapılmadığında delillerin kaybolma ihtimali varsa' kritik ifade bu. İçtihat var bununla ilgili...

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    DSÖ aşıya adil erişim filan diye göstermelik tavır alacağına, bunların patenti, üretim süreçleri bilgileri paylaşılmalı, ya her yere üretim üssü açmalılar ülkeler alt yapıyı üstlenmeli, ya da bir eğitim verilmeli ülkelerin çalışanlarına, herkes üretmeli. Neymiş aşıyı bulmuş, milyar dolar kazanmış, dünyanın en zengin bilmem kaçıncı kişisi olmuş, o milyar dolarlarla veya bir kısmıyla dünya insanlarına bedava aşı, teknoloji göndermiyorsa, insanım diye ortalıkta dolaşmasın.

Medeniyet, insanlık tahayyülü, ahlak bir bütündür. Bir insan hem öyle hem böyle olmaz. Tamam bunun ARGE maliyeti vardır, müteakip projeleri finansmanı vardır da, bir de etik diye, Hipokrat yemini diye bir şey var yahu. Paylaşsınlar bu teknolojileri, patentleri. Belli bir yatırımla, teknoloji desteği ile bu aşıların mevcut sağlık sektörü tarafından üretilemeyeceğine veya ortak bir üretim modeli geliştirilemeyeceğine inanmıyorum.
    Patent matent olayı hikaye iş teknolojide bitiyor. Teknolojin var ise üretirsin. Aşıyı bırak aşının şişesini bile üretecek teknoloji yok ülkemizde malesef. Aşı ve serum ureten yerımız kapatıldı. Yandas kazansın dıye son kullanma tarıhı gelmıs urunlerı yurtdısından toplayıp sattılar bu ülkeye.
    Saglık acısından bızzat yasadıgımız sıkıntıyı aktarayım sıze mesela annemın gozunde sarı nokta cıktı. bu hastalık ıcın ıyı gelen uretılmıs ılacı sana ssk parasını vermıyor cebımızden almak zorunda kalıyoruz. 2000 tl kadar ama gel görki göz doktorunun bıle sakıncalı gordugu ve daha pahalı olan ılacı devlet karsılıyor. Birileri rüşvet yiyor ve halk saglıgı ıle oynuyor. Hatta gecen sene bu yuzden kırıkkale unıv hastanesınde ıgne yapılan hasta kör oldu.

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bende sizinle aynı fikirdeyim..ABD hariç diğer ekonomiler inişe girdiği dönemde ortaya aniden bu virüs çıktı..Mutasyonlarda aynı şekilde ...Galiba üretenler istedikleri hedefe henüz varabilmiş değil ...
    Virüsün insan yapımı olduğu gün gibi ortada. Ona şüphe yok. Amaç da bir takım dengeleri değiştirmek. O da belli. Ama ben hala ne yapmaya nereye varmaya çalıştıklarını anlayamadım.

Seçenekler:

1. Tüm dünyayı nanoçiplemek, herkesi uydudan izlemek, vücutlarında olan biteni vertabanına raporlamak. İstenilen yaş grubunu planlı eskitme ile mezarlığa yollamak.
    2. Dünya nüfusun büyük bölümü yok etmek veya kısırlaştırmak
    3. Korku yayıp finansal sisteme reset atmak, rezerv para olarak dolar yerine daha kötü ve tamamen takip edilebilien kendinden negatif faizli bir sistemi getirmek.
    4. Aslında bütün maddelerin arasında en masumu ama aynı zamanda içinde bulunduğumuz manyak dönem yüzünden en az ihtimal verdiğim: Aşı satıp para kazanmak :d

Ortada dolanan bu şaibeleri doğuran soruların en büyüğü şu:

Madem bu virüs bir insanlık problemi, hepimiz aynı gemideyiz, birlikte hayatta kalmak için savaşıyoruz... Aşı üreticileri neden ürettikleri aşının formülünü tüm dünya ile paylaşmıyorlar? Üretilen aşı miktarı artardı ve kimse aşısız kalmazdı.

İnsanlar GDO'lu gıdalardan, şekerden koladan kaçınca kaçamayacakları birşeyi verdiler piyasaya.

8. Zamanında en güzelini Hindistan yapmıştı. Şimdi hatırlayamıyorum hangi ilaçtı ama kanser ilacı olması muhtemel. Normalde bilmem kaç bin dolara satılan ilacı üretip hotdog parasına satıyorlardı. Bunlarla ancak böyle mücadele edilir.

Sayfa 113/1002 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •