-
Selam degerli ortaklar. Hissemiz bu aralar bir hayli uzuyor bizi. Buranın müdavimi olan bazı arkadaşları da pek goremiyorum artik. Maalesef Yip'ten kurtulduktan sonra isler bizim istedigimiz gibi olmadi. Gelinen nokta icin hayal kirikligi desem yanlis olmaz. Ilerleyen süreçte kendimizi ana pazara atma ihtimalimiz hic de az degil.
Biz Yip pazarı icin fazla iyi bir hiseydik. Ancak mevcut haliyle ana pazar için bir hayli yetersiz kalacağız. Kademelerin zayifligi ve ceyreklik 300 bin, yillik 800 bin gibi karlar ana pazarda bizi komik duruma düşürür. Sirket de bunun gayet farkında olduğu için ve bu duruma düsmemek icin devreye alacaklari bir takim planları olmak zorunda. Ciroyu ve karlılığı arttıracak ne yapacaklar bilemiyorum ama bir şekilde bunu yapmak zorundalar. Bunun icin bizlerin bildiği şeyler yeterli olmayacak ise ki olmayacak gibi görünüyor, bilmediğimiz bir şeylerin ortaya çıkması gerekiyor...Bu şekilde devam edemez... Bu gün endeksin bu yükselişine rağmen fiyatin düsmesi, ne kadar zor bir hissede oldugumuzun minik bir gostergesiydi. Şu anda odaklandigim ve hisse fiyatına yön verebilecek yegane sey 1. quarter bilanco olacaktır. Öncesinde genel kurul var ama oradan şahsen bir beklentim yok..
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri