Alıntı Originally Posted by zazadayı Yazıyı Oku
Güzel kardeşim, bak logondaki ulu önderimiz Atatürk'e olan sonsuz sevgim ve saygımdan dolayı seni incitmeden konuşayım. Benim bu hissede 75 bin liralık yatırımım var. Tabii ki yükselmesini en çok ben isterim. Ve yazdıklarım da hepsi zaten izahnamede yazılan gerçek rakamlar ve beklentiler. Senin bu alaycı ve dalga geçer tutumunun sebebi ne ? Bu hissenin yükselmemesi için neden algı yapıyorsun, bu işte menfaatin mi var? Açığa satış yapmayı planlayan zalımların trolü müsün ? Ya da benim gibi tek amacı para kazanmak olan ve diğer yatırımcı kardeşlerimi de panik yapmamaları ve mallarına sakince sahip çıkıp yükselişe katkıda bulunmaları konusunda güzelce tavsiyede bulunan iyi niyetli biriysen, yazdıklarımı neden dalgaya alma gereği duydun ? Bu borsa böyle bir yer işte, hemen fitnenin biri çıkar kötülemeye çalışır. Hissede olmayan, hissenin düşmesini tabiki ister. Kardeşim beğenmiyorsan ve bu hissede payın yoksa neden burda boş laf yapıyorsun? Hissen var ise, yazdıklarım neden zoruna gitti anlamadım. Senin de varsa olumlu olumsuz görüşün paylaş da bizler de fikir sahibi olalım. Akıl akıldan üstündür. Bir fikrin yoksa boşyere fitne fesat yapıp şu mübarek gün beddua alma. İnadına ilk gün tavan kapatacağız inşallah, yeter ki kimse panikle zararına satmasın. Unutmayın ki o ucuza açığa satanlar (tabi yiyorsa) seans sonuna doğru MECBUREN GERİ YERİNE KOYACAKLAR. Sadece sakin kalın. En kötü ihtimalle 33 gün sonra 1,63 garanti. Ama bu en kötü ihtimal. Tahminimce 33 gün sonra 2 liranın altına kolay kolay düşmez birdaha.
la bi git. her kağıdın bi sapığı olur daha tahta açılmadan çıktın ortaya yok düşsede maliyeti düşürsek uçacak akçacak 1 milyon lot aldım 2 milyon daha alacam. nasıl bi tatmin etme duygusudur sizdeki anlamak mümkün değil bize ne senin ne kadar paran olduğundan çokda şeyimde değil şeyinde olan olduğunuda sanmam