Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8010 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    Dolarda Nisan başından itibaren oluşan bir çanak-kulp formasyonu var, 8-8,50 arası. Yukarıda bir 40-50 kuruş gitmesi beklenir. Maalesef öngürüm yavaş yavaş gerçekleşiyor gibi duruyor, 8,40-8,50 üzeri çok hızlı bir şekilde 9'ları görebiliriz diye düşünüyorum. Gerçekleşme için tahmini zaman aralığı Haziran ayının ikinci yarısı ile Temmuz ayının ilk yarısı arasında.

Teşekkürler çalışmalarınız cok temiz.

Zamanlama manidar fakat bunu teknik mi söylüyor yoksa benzer dönemde beklenen ufak çaplı KGF yada TCMB gevşemesi mi )

2.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Teşekkürler çalışmalarınız cok temiz.

Zamanlama manidar fakat bunu teknik mi söylüyor yoksa benzer dönemde beklenen ufak çaplı KGF yada TCMB gevşemesi mi )
    Aslında Nisan'da başladığı ve kulp daha tamamlanmadığı için, en azından oluşumun yarısı kadar zaman geçmeden önce hedefe ulaşmaz diye düşündüm ama TL/USD bizde pekte teknik dinlemiyor. Sorunumuz da o zaten, öngörülemeyen bir para ve kur politikamız ve yönetimimiz var. Uzmanlara sorsan Eylül-Ekim'den önce MB adım atmaz diyorlar ama malumunuz bu uzmanların defalarca ters köşe edildiklerini gördük, o yüzden ne desek boş.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •