Sayfa 197/1002 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    Maalesef o da pek iç açıcı görünmüyor. Daha bir kaç ay önce çok daha iyimserdim, iyimserdik ama artık yön yukarıya dönmüş durumda. Enflasyon için de ilk bir iki ayla sınırlı kalır derken, giderek yıla yayılacağı, %10-15 aralığının kalıcı olacağı belli olmaya başladıktan sonra kurun aşağı gitmesini bırakın, 8'lerde kalmasını beklemek de naiflik olur sanırım.

Dolarda Nisan başından itibaren oluşan bir çanak-kulp formasyonu var, 8-8,50 arası. Yukarıda bir 40-50 kuruş gitmesi beklenir. Maalesef öngürüm yavaş yavaş gerçekleşiyor gibi duruyor, 8,40-8,50 üzeri çok hızlı bir şekilde 9'ları görebiliriz diye düşünüyorum. Gerçekleşme için tahmini zaman aralığı Haziran ayının ikinci yarısı ile Temmuz ayının ilk yarısı arasında.

2.  Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    Dolarda Nisan başından itibaren oluşan bir çanak-kulp formasyonu var, 8-8,50 arası. Yukarıda bir 40-50 kuruş gitmesi beklenir. Maalesef öngürüm yavaş yavaş gerçekleşiyor gibi duruyor, 8,40-8,50 üzeri çok hızlı bir şekilde 9'ları görebiliriz diye düşünüyorum. Gerçekleşme için tahmini zaman aralığı Haziran ayının ikinci yarısı ile Temmuz ayının ilk yarısı arasında.

Teşekkürler çalışmalarınız cok temiz.

Zamanlama manidar fakat bunu teknik mi söylüyor yoksa benzer dönemde beklenen ufak çaplı KGF yada TCMB gevşemesi mi )

3.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Teşekkürler çalışmalarınız cok temiz.

Zamanlama manidar fakat bunu teknik mi söylüyor yoksa benzer dönemde beklenen ufak çaplı KGF yada TCMB gevşemesi mi )
    Aslında Nisan'da başladığı ve kulp daha tamamlanmadığı için, en azından oluşumun yarısı kadar zaman geçmeden önce hedefe ulaşmaz diye düşündüm ama TL/USD bizde pekte teknik dinlemiyor. Sorunumuz da o zaten, öngörülemeyen bir para ve kur politikamız ve yönetimimiz var. Uzmanlara sorsan Eylül-Ekim'den önce MB adım atmaz diyorlar ama malumunuz bu uzmanların defalarca ters köşe edildiklerini gördük, o yüzden ne desek boş.

4. TLREF 19.24 Son bir haftada 30-40 baz puan yükseldi.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5. Onumuzdeki hafta OPH yada TCD den birini Portfoyumun 1/6 lik kismiyla almak istiyorum. Sizce hangisini almaliyim. Portfoyumu Sn Hellistheothers'in FONARSI topigi katkisiyla kurdum (Vesileyle tesekkur etmek isterim). dolayisiyla o mantiga uygun tavsiyeler cok iyi olur.
    Tesekkurler Dostlar

6.  Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    Faiz düşüşü olmaz uzun bir süre...maalesef...Olursa ilk olumlu etkilenecek olanlar banka ve gyo sektörü olur bence.. Ama çok zor..

SM-A525F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Faiz %13'e düştüğü an seçim geliyor. Seçim geldiği an dolar 10'a yaklaşıyor. Dolar 10'a yaklaştığı an bankalar gümbürdüyor.

7.  Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    AOY için yei bir risk seviyesi belirlemeleri lazım, bu 6 ise diğerleri ne?

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=AOY
    Bu fon tüm parayı 20 adet hisseye %5 şeklinde bölmüş. 10Y Amerika faizleri çıkarsa bunlar çakılıyor ondan böyle şu an. Faiz %1.50 altına inerse bu fon %25 artar gibi. Ancak aktif yönetilmiyor, mesela haftalık öngörüyle al sat yapılsa çok şu an artıdaydı.

8.  Alıntı Originally Posted by Serdar63 Yazıyı Oku
    Onumuzdeki hafta OPH yada TCD den birini Portfoyumun 1/6 lik kismiyla almak istiyorum. Sizce hangisini almaliyim. Portfoyumu Sn Hellistheothers'in FONARSI topigi katkisiyla kurdum (Vesileyle tesekkur etmek isterim). dolayisiyla o mantiga uygun tavsiyeler cok iyi olur.
    Tesekkurler Dostlar
    Bence paranızın 1/12' siyle ikisinden de alın sonucta ikisi de iyi yönetilen fonlar.

Sayfa 197/1002 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •