Sayfa 355/919 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

Netaşın kendine faydası varmı ki,yıllardır yatırimcısıni mahvetmiş bir şirket.ZTE yüzde 48 ne sahip olmasına rağmen 3000 tane mühendis çalıştırmasına ragmen yıllardır zarar eden boafin elinde oyuncak olmuş bir şirket.netaşin formunda küfür beddua hiç eksik olmaz.krontun yüzde 10 na sahip olduğu için yk na giriyorlar.Keşke paylarini satsalar krontun önü açılır.yani yk da müjdat olmuş Ali olmuş hiç bir faydasi olmaz.Asıl onların ismi olmadığj zaman uçarız.ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    2 tanesi netaştandı diye hatırlıyorum ayrıca başkan yardımcısı ilk defa netastan oldu
    Linke ekledigim, 2020 Faaliyet raporu ilgili kismindan gorulecegi uzere 3u de Netas'tan ve Mujdat Yonetim Kurulu Baskan Yardimcisi

Su kendinden emin konusmalarini seviyorum (!)

https://klasresim.com/i/FWyuy

3.  Alıntı Originally Posted by ysf49 Yazıyı Oku
    Netaşın kendine faydası varmı ki,yıllardır yatırimcısıni mahvetmiş bir şirket.ZTE yüzde 48 ne sahip olmasına rağmen 3000 tane mühendis çalıştırmasına ragmen yıllardır zarar eden boafin elinde oyuncak olmuş bir şirket.netaşin formunda küfür beddua hiç eksik olmaz.krontun yüzde 10 na sahip olduğu için yk na giriyorlar.Keşke paylarini satsalar krontun önü açılır.yani yk da müjdat olmuş Ali olmuş hiç bir faydasi olmaz.Asıl onların ismi olmadığj zaman uçarız.ytd.
    Netas taseronluk yapti hep, bu anlayis degisirse o zaman bir seyler olabilir. Ar-ge merkezlerini satarak bir gelisme yapamaz, boyle devam eder. Yatirim tavsiyesi degildir

4.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Linke ekledigim, 2020 Faaliyet raporu ilgili kismindan gorulecegi uzere 3u de Netas'tan ve Mujdat Yonetim Kurulu Baskan Yardimcisi

Su kendinden emin konusmalarini seviyorum (!)

https://klasresim.com/i/FWyuy
    demek ki yanlış hatırlıyormuşum

5.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    Ali Taha Koç;

Bir diğer nokta ise siber güvenlikle ilgili. Dijitalleşme sosyoekonomik gelişme için çok önemli fırsatlar sunarken siber güvenlik sorunları nedeniyle bazı ciddi riskleri de beraberinde getiriyor. Siber tehditlere karşı etkin koruma mekanizmalarını oluşturmamız gerekiyor."

https://tr.investing.com/news/market...kalmad-2130129

digitalleşme , uzaktan eğitim , uzaktan çalışma, artan e-ticaret kullanımı , hükümet yetkililerin siber vatan demesi sürekli olarak, kripto borsaları güvenliği ,abd-rusya siber savaşları (ironsphere var abd de ) , Lütfi Beyin dediği satın alma veya ortaklık beklentisi, kurulan ve muhtemelen daha yenileri de kuralacak olan siber güvenlik fonları , ve daha bi sürü maddeler..

spek burdan uzaya götürürse hisseyi , kimse neden gitti diyemez.. fk da uzaya gitse bile çünkü beklentiler saymakla bitmiyor ..

olay gelecek olan, bilanço veya sonraki bilançolar değil artık..
    bilanço öncesinde söylediklerim ...

herhangi bi hisse fiyatlamasında olay sadece bilanço okumak olsaydı bütün muhasebeciler zengin olurlardı
    Son düzenleme : lionnes; 06-05-2021 saat: 15:45.

6. Hasilatin tamami ar-ge ve pazarlamaya gitmis. Kar, doviz kur farkindan geliyor.

Ar-ge ve pazarlama iyi tamam da, dogrusu merak ediyorum nasil bir pazarlama yapiyorlar, covid zamani fuar yok, uluslararasi ucus yok, nereye gidiyor 5 milyon lira 3 ayda.

Sakin bana su baskasinin agzindanmis gibi yazdirdiklari yazilara gidiyor demeyin aman. Ama bu pazarlamanin 3 milyonluk kisminin Amerika'daki sirket tarafindan yapildigini gorunce, aklima boyle seyler geliyor.

Yatirim tavsiyesi degildir

7. Spek fezaya götürse kimse bisey diyemez evet ama bir iki sene süründürse yine kimse bisey diyemez İyi bir haber gelirse ayrı tabi. Bu haberlerde muhtemelen hareketin sonlarina dogru gelir yeni hamal bulmak için... Kesinlikle portfoyun çoğunu baglamamak gerekir diye düşünüyorum. Umarim beklediginize değer. Ben hala bekliyorum almak için. Kront geçmişte ki gibi davranirsa biryerlerde fiyati dengeleyecek ve uzun sure yatayda devam edecek. Umarim ekim kasim gibi bize alim firsati verir yine. Eger giderse de O eski halinden eser yok şimdi diye şarkı soyleriz arkasından yapacak bişey yok

8.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Hasilatin tamami ar-ge ve pazarlamaya gitmis. Kar, doviz kur farkindan geliyor.

Ar-ge ve pazarlama iyi tamam da, dogrusu merak ediyorum nasil bir pazarlama yapiyorlar, covid zamani fuar yok, uluslararasi ucus yok, nereye gidiyor 5 milyon lira 3 ayda.

Sakin bana su baskasinin agzindanmis gibi yazdirdiklari yazilara gidiyor demeyin aman. Ama bu pazarlamanin 3 milyonluk kisminin Amerika'daki sirket tarafindan yapildigini gorunce, aklima boyle seyler geliyor.

Yatirim tavsiyesi degildir
    4 sene geçti hala bu satışların neredeyse tamamı arge ve pazarlamaya gidiyor yeni bi şey değil ..

demek istediğim hala hasılatına göre devasa yatırımlar yapıyor kron ve bana göre hala sonucu göremedik dolar bazlı olarak bunca yapılan yatırımın, işte bu yüzde fk her zaman yüksek kalacak kron gibi şirketlerde.

Amerika piyasalarında öyle saas yazılım şirketleri brüt kar marjları yüksek olur ve hasılatlarının hepsini arge ve pazarlamaya harcar, kar etmezler ancak fk larda uzayda seyreder

Sayfa 355/919 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •