Sayfa 445/997 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545945 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. mesele ye nerden baktıgın .damat demıstı ya at ızı hanı damat bak 128 le bırlıkte ızını kaybettı.o yuzden devlet çakal falan kımın ne oldugu bız bılmeyız.bildigim yabancı neden 2 yıldır hep satıyor usd 8.30 altına ınmıyor altın gumus hep yukarı da gozu ben bununla ılgılıyım bırde sokaga cıkma yasagımı cıkmama mı herkesler dısarlarda pandemı bagane ınsanlar aclıga alıstırılma ya gıdıyor yanı mubarek ramazan ayını 12 ay yasayacagız a gıdıyoruz hamdolsun

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bilmem neyin şeyhinin cenazesine katılmak kurallar içinde mi işine gelene kural gelmeyene elin niye götünde geziyon hepiniz aynı kafasınız
    senin kafandan olmak mı lazım....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

burası umumi tuvalet gibi.

borsada parası olsun olmasın herkes giriyor. aklı sıra algı yaratmaya çalışıyor.

lan düdük memleket batmış üç kuruş aklın olsa öyle yazmazsın kime algı yapıyon kimi kandıracan bu daha iyi günler.

şunu da ekleyim

S&P 500 VIX 20.46 +1.31 +6.84%
    audentes Fortuna iuvat

4. İkili tepeye bak da gel yeğen....
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

5. Mubarek öküz,
    Bu saatten sonra,ziksen de dana olmaz
    ..
    Gırtlağına dikkat et ayunun pençesi cillat gibi artık....
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

6. boşa geriliyorsunuz dun tvde gordum size yazdım bu toto meselesi aklı selimle çözulecekmiş.

iki gün önce investing çöktüğünde şu karikatürü sayfasına koymuştu. şimdi düşününce acaba diyorum ama tabii hiçbir zaman emin olamazsın. işin büyüsü orda.

audentes Fortuna iuvat

8. Zehra Zümrüt Selçuk, Kardemir'den aylık 39 bin 423 lira huzur hakkı alacak acaba bu ona yetecekmı huzur hakkıymıs. bende huzursuz lugumdan dolayı hakkımı haram edıyorum.bırde unları savunanlar varya ıste onlarada ayrıyeten hakkım haramdır

Sayfa 445/997 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •