Originally Posted by sevenhill hafta.. jantsa da (2020 yılında sanırsam belki hatırlayan çıkar) buna benzer bir haftalık oluşum atmıştık.. illa öyle olacak diye bir şey yok taabii.. neyse orta-uzun portföyde.. ara ara uğrayıp güncelleyelim.. jantsa OUT erbos IN.. Portföyümün neredeyse tamamı JANTSA idi, bir aydır kademeli şekilde çoğunluğunu ERBOS'a taşıdım. Umarım yeni JANTSA olur
üşenmedim buldum vallah.. Originally Posted by sevenhill haftalık.. ısrarla üstünde kalması umutlandırıyor ilerisi için..
Originally Posted by Majesty23 Portföyümün neredeyse tamamı JANTSA idi, bir aydır kademeli şekilde çoğunluğunu ERBOS'a taşıdım. Umarım yeni JANTSA olur inş. olur hocam.. şimdi Jantsa deyip de gaz veriyormuş durumuna düşmekte istemiyorum şahsım için.. bol kazançlarınız olsun..
Originally Posted by sevenhill inş. olur hocam.. şimdi Jantsa deyip de gaz veriyormuş durumuna düşmekte istemiyorum şahsım için.. bol kazançlarınız olsun.. Sen misal verdin kardesim jants olur egeen olur bisey olur sanirim,bunlar öylesine örnektir ytd kesinlikle degildir aman ha.. Credit Suisse bugun 5149 lotcukla giris yapti 82,7 ort la hayirlisi olsun herkes icin..
Forum Rules
Yer İmleri