-
Borsada yatırımcı da kalmadı, ne küçük ne yabancı, neresinden tutarsan tut haklılar da, Ulkede bazı soruların cevapları bulunmadan endeksten iş çıkmaz hacim bitik, endeks yürüse de kağıtlar yürümüyor o da ayrı hikaye konusu, Allah Türk tahtacıların eline düşürmesin, yamyam gibi etini bile yerler yatırımcının, matrikste çoğu kağıtta bakıyorum istisnasız her gün kademelere son 2 rakamına tesadüf değil bilerek rakam doldurmalar mide bulandırıcı, saymakla bitmez, robot ve algoritmaların olduğu ortamda uzun vadede kemik yatırımcıya da birsey yedirmezler, sadece küçük hisselerde değil büyük kağıtlarda bile tek tek lot sayıyorlar, yabancılar bir nebze engel oluyordu, Ulkede su an neye yatırım yaparsan yap elinde kalıyor, bu genel bir sorundu, kimse bu kağıtta 3 günde para kazanmayı beklemiyor beklemez ama 2 hafta da bir hisse 9.10 dan 5.43 e gelmez ki, coinler bile gelmiyor bu kadar, 2 ayda 195bin tl kaybettim, coinlerden kazandığımla 20bine indirdim zararı makul seviyeye, hisseyi geçtim bundan sonra ne eczacı ürünü aldırırım ne hissesi, görevim gereği 1400 kişilik telegram grubum var bilahare yazicam kimse almasın alana da engel olsun diye, küçük yatırımcıyı zaten istemiyorlar yardımcı olmuş olurum hem, bu forumda yazan kemik yatırımcıların yorumlarını okuyorum, patron kadar bilgiye sahip olmuşlar, holdingin ciğerini biliyorlar, ama geçen zamana yazık, 3 5 yıl öncede kağıt 5 lira şimdide pek farkı yok, yazık günah.
-
Yukarıdaki uzun vade grafiğinden sonra birde kısa orta vade grafiğinı veriyorum.
C:\Users\MAC\Desktop\ECILCKO.gif
Hisse kısa vade icin en sondaki mavi çizgi üzerinde tutunmaya çalışıyor.Burada 6.30 altına gelmediği sürece göstergeler yukarı yön için olumlu.Yukarıda yaklaşık 7.30 seviyeleri direnç.Bu seviye yukarı yönde geçilirse hedef son zirve olan 9 üzeri seviyeler olacaktır.
Yatırım tavisyesi değildir.Son karar her zaman hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
Saygılar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri