Originally Posted by Foçabeyi Ben goldun ilk üyelerindenim. 11TL aylık üyelik ücreti ödüyorum 4 yıldır Söyleyince kimse inanmıyor neden bu kadar ucuz diye. Faturayı gösteriyorum ben de. Lokasyonu Kiev'e alalı çok oldu. Görüşmeler hazır bile. Zamanım kısıtlı Ben odabasini giskaniyeah Hemi de alemanya gibi
Originally Posted by sensitive sizce bu 2 maçlar sonra futbolun şampiyonu kim olur? aylardır, şampiyon gibi fiyatlanan, görülen Bjk mi? 8 puan farkı 2 puana indiren hemen gerisinde ki, olmaz denilen, sürpriz FB mi? yoksa Gs mi? evet tahminler? fikstur avantaji ile gs derim , sürpriz ama hisse. senedi %100 yapar.ytd
Originally Posted by Webster Ben odabasini giskaniyeah Hemi de alemanya gibi Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. Bekara karı boşamak kolaydır.
yarın ak - kara belli olur. ama ufak ufak çıkması guzel endeksin
Originally Posted by dell14 yarın ak - kara belli olur. ama ufak ufak çıkması guzel endeksin Bayramda faize koyacaklar icin bugun son sans Cikmazlarsa para malda kalacak Dediginiz gibi yarin renk belli olur
Bayram için OSD aldım... Bayram sonrası bakacaz. TCD veya KUB alırım.
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Originally Posted by Webster Bayramda faize koyacaklar icin bugun son sans Cikmazlarsa para malda kalacak Dediginiz gibi yarin renk belli olur Duzeltiyorum Yarina kalmaz Aksam kapanista belli eder 🤭🤭
Originally Posted by Market Soul Bayram için OSD aldım... Bayram sonrası bakacaz. TCD veya KUB alırım. Vestelden gelenleri bayram sonu tte yapacagim hocam
Forum Rules
Yer İmleri