Sayfa 178/1002 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sabah ilaç yazdırmaya Aile hekimliğine gittim, kapılarda asma kilit. Yandaki eczaneye sorduğumda ; 17 Mayıs pazartesi gününe kadar tatildeler dedi.
    sorsaydın derken idari izinliler
    bir halt olacağı yok.

Ak Parti, 18 yaş altının BES kapsamına girmesi için teklif verdi-BN/Bloomberg HT

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bebelerin kumbarası da pazara çıktı.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sabah ilaç yazdırmaya Aile hekimliğine gittim, kapılarda asma kilit. Yandaki eczaneye sorduğumda ; 17 Mayıs pazartesi gününe kadar tatildeler dedi.
    Devlete ait yüzlerce Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi bir yıldan uzun zamandır kapalı.

Buralardan maaş alan diş hekimleri mağdur oluyor, bildiklerini unutacaklar ayrıca döner sermeye de yatmıyordur ne bileyim işte...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,099
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Serbest Piyasadan döviz alan arkadaşlar çok ama çok dikkat etsinler. Tıpkı sahte altın işi gibi ortalıkta sahte dolar bolluğu varmış. Haa ben anlarım, bana kül yutturamazlar diyorsanız ayrı konu. Eğer döviz ( özellikle dolar ) alınacaksa en sağlamı bankalardan almak gibi görünüyor.
    Aynen,sağlamı banka,şekerbank tercihimdir fiziki olarak,ama ben genellikle internet bankacılığı üzerinden alırım...Yine geldi çattı bayram,benim sistemimde bayramdan önce al,sonra sat,dış kuruluşlar 9 üstü hesap biçmişler,normal,çünkü kasada döviz yok,üstelik gece bakmışız birden fırlamış,128 milyar dolar gündemde,hiç 220 milyar dolar olan 19 senelik iç-dış borcun 1.300 trilyon dolar olduğunu konuşan yok,merkezinki kolay kayıtlı olduğu için,peki diğerleri nerede ???...Neyse tavsiyem döviz alınmasından yanayım,tabiki İMF falan denilirse dikkatli olmaktada fayda var ne olur olmaz diye ytdeğildir.

6. Ağız Diş sağlığı merkezinde görev yapan diş hekimlerinin birçoğu filyasyonda görevli. Maaş ve doner konusunda bir mağduriyet olmaz, ama filyasyon meşakkatli iş, bir de eğitimini aldığı işi yapamamanin verdiği bıkkınlık dönem dönem sıkıntı yaratır.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ak Parti, 18 yaş altının BES kapsamına girmesi için teklif verdi-BN/Bloomberg HT
    Oooo tulumbaya su lazım , gelsin tazelerin cep harçlıkları
    Yetmez ama evet, beşikten mezara herkesi zorla besli yapsınlar.
    Çıkmaya kalkanıda fetöcü diye hapse atsınlar
    Malum burda ve ülke genelinde doğruyu söyleyen muhalefet eden herkesi fetöcü ya terörist ilan eden ülkede kendinden çok vatanperver tanımayan hatta vatan sevgisiyle akp yalamalığını birbirine karıştıran sivri zekalılar denyolar çok.
    sen çok yaşa BOSPOROS reiz, dediklerin bir bir çıkıyor gelmekte olan büyük crash'ın ayak sesleri bunlar

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    “Mehmet Ağar’ın hangi parayla milyar dolarlık marina sahibi olduğunu kimse soramıyor?â€

https://tele1.com.tr/mehmet-agarin-h...amiyor-387978/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 178/1002 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •