Sayfa 139/218 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

kazımmmm nerdesin yavrımm...sen kuzucuklarını unuttun mu yoksam...yoksam Cenevizlerle sefa mı sürersin...titre ve kendine gel ...git yavrulara söyle...bitkoyini sortlasın yavrılar....kamyonlar hazır ...pistti bos ver ...orayı gomle qtarlara satmışlar artıkın düşmez...ceopolitik felan teraş... bunlarda coh pera var...pisttin üstüne metoor düsse o gene düşmez...unutma sen ayva göbeksin...halk kahramanı...bekliyon abi

gatar analizi bana girdi patron Cenevizlilerle takılıyo....doalgazda 3 büyükler...rusya iran katar...otekinler paf takimi...gatar doalgazın borusunu sürüye turkıye ustunden avrupaya sokup şampiyonlar şampiyonu olmak ister...asad olmaz ben iranlla anlaştım diyince kavga çıkar....ulenn sende demokrasi yok mu felan derler....gavga cikar sonuç malum olan gene garibana olur....bizde diyoz rusya bölgeyede fakir asada sahip cikıyo ...boruyu döşeseler rusların gaz isi biter ...tak ikinci lig... gatar rusyanın petrol devi rosnef in yuzda 19 una 10.5 milyar eoro verirler...para cok ya...herkesle ortak ol....herkeze sac ilerde nasil olsa lazım olur...ama amrika buyuk düsmaninla ortak olan emirin kulaklarıı çekmek ister bunu tam fbı soruşturmasına denk getırır....1 .perde bu kadar...

2 perde...nasil bir baldır adam gaz satıyo...hava lenn...sona gelsin paralar...cok oluca tabe biraz kuduruyon....sona altın suyuna bandırılmış tramp ...patlatırım samarı oynar totonun damarı dedi mi ....Yusuf Yusuf...sona bizim basgan devreye girdi de totoyu şimdilik kurtardı...emir bunun altında kalmaz abi ...2 senedir alıyolar bistte ...cok para soktular.. ole bir iki milyar dolar deel ...o kadar pare kolay çıkamazsın..bunu onlar da biliyordur ...bin tane hesap ...bin tane cikar var...hesapları da tuttu ...basgan emiri ipten aldı demek ki adamlar aptal değil ...bu bist yıbası 150 bini vurur...tabe irana kimse saldırmazzsa....iyi geceler ....patron sen gez ben bakıyon topiğine ....kimse gelmiyor yakında batarız huberin olsun abi....

4. feto teror orgutu 15 haziranda darbe tehdidinde bulunmustu yakin gecmiste.
    ordu icinde hala azimsanmayacak sayida hashasileri oldugu soyleniyor teror orgutunun.
    uyanik olmak lazim.

Dolar patlar, Turkiye batar diyenlere inat sonuna dek Turk varliklarina yatirim, sonsuza dek Turkiye Cumhuriyeti...

5.  Alıntı Originally Posted by Yatirimciali Yazıyı Oku
    feto teror orgutu 15 haziranda darbe tehdidinde bulunmustu yakin gecmiste.
    ordu icinde hala azimsanmayacak sayida hashasileri oldugu soyleniyor teror orgutunun.
    uyanik olmak lazim.

Çok saçma... Bundan sonra o mallar darbe yapmayı bırak 5 kişi toplanıp gün yapamazlar...

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by creed Yazıyı Oku
    Çok saçma... Bundan sonra o mallar darbe yapmayı bırak 5 kişi toplanıp gün yapamazlar...

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    umariz oyledir,
    unutmayin en derin teror orgutlerinden biriyle karsi karsiyayiz, cemaat kilifi altinda. 40 senedir el atmadiklari tek bir kurum kalmamis, orduda aciga cikmayan epey hashasileri var.

http://www.mynet.com/haber/guncel/fe...ddia-3077969-1

Dolar patlar, Turkiye batar diyenlere inat sonuna dek Turk varliklarina yatirim, sonsuza dek Turkiye Cumhuriyeti...

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=996&page=130

http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=470&page=414

Göbekliayvam bende şort oldum ya

Kazanırsam kendimden amma eğer ki kaybedersem senden ... seni oyarım bak ,zuhahahahahaa
    Degerli hocam, affiniza siginarak sunu belirtmeme izin verin, çok felaket bir çakalsiniz efendim...

8.  Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    kazımmmm nerdesin yavrımm...sen kuzucuklarını unuttun mu yoksam...yoksam Cenevizlerle sefa mı sürersin...titre ve kendine gel ...git yavrulara söyle...bitkoyini sortlasın yavrılar....kamyonlar hazır ...pistti bos ver ...orayı gomle qtarlara satmışlar artıkın düşmez...ceopolitik felan teraş... bunlarda coh pera var...pisttin üstüne metoor düsse o gene düşmez...unutma sen ayva göbeksin...halk kahramanı...bekliyon abi
    Yettim hocam...Sen heç merak etme, hersey tek bir analeze bakar...Onu yapabilmek üçüüün yarim kalmiş analezi tamamlamak icap eder. Çozerin ben bu
    isi...

Sayfa 139/218 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •