Sayfa 184/1002 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Yazmayayım, şu başlığı ağlama duvarına çevirmeyeyim diyorum..... diyorum da konu geliyor yazıyorum.

Şimdi sarı sitede beğendiğim bir daire ilanı gördüm ve emlakçıyı aradım. Tapuda sitenin arsası ve dairenin arsa payı oranını sordum. Sanki adamın anasına sövmüşüm gibi muamele gördüm. Sana ne kardeşim arsadan metreden , sen daireyi alacaksın . gerisi seni ilgilendirmez diyor ahlaksız adam. Şimdi bu ülkede bunun gibiler sözde ticaret yapıyor ve haksız kazanç elde ediyorsa daha neyi sorgulayacağız ki....
    Sn.ressam sizde sorsaydiniz o daire balon gibi havada mı duruyor diye.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Skyspor kanalına göre Şampiyonlar Ligi finali Türkiye'den alındı...

https://tele1.com.tr/sky-sports-samp...alindi-389233/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ahali Filistin mitingi, şampiyonluk konvoyu yapıyor emme benim
    marketten, Uhu (yapıştırıcı) almam yasak, bundan sonrası XXX...
    Eve dört kapaklı bir dolap yapıyorum acemi usta hatası camlar uzun kaldı raf için .

Camcılar da kapalı kestirmek için işim yarım kaldı .

Evdekiler Hızarla onu da kesemezmisin diye zorladılar ama o topa girmedim

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Skyspor kanalına göre Şampiyonlar Ligi finali Türkiye'den alındı...

https://tele1.com.tr/sky-sports-samp...alindi-389233/

ingiltere dün sıfır ölüm açıkladı (oda tartışılabilir ama en azından insanlarının çoğunu aşoladığından geçerlli gerekçesi var)
    bizim veriler tartışmalı
    formulayı iptal ettiler dediler
    dün cafede bende bizden alırlar diye yazdım beklentim o yönde 2 ingiliz takımı kendi ülkelerinde oynayacaklar bide hastalıktan kurtulduk diyorlar normal iptal edilmesi 2023 ü biz everebilirler
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Son durum :

bu arada diğer yerler nasıldı bilmem ama bugün benim mahalle aynen bayram öncesi kalabalıklarını yaşıyordu parklarda tek boş bank yoktupolisler sadece araba yoklaması yapıyordu marketler sokaklar açık dükkanlkar ana baba günüydü
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bu arada diğer yerler nasıldı bilmem ama bugün benim mahalle aynen bayram öncesi kalabalıklarını yaşıyordu parklarda tek boş bank yoktupolisler sadece araba yoklaması yapıyordu marketler sokaklar açık dükkanlkar ana baba günüydü
    Bu devirde görevli polis olmak da sıkıntı,neyi,kimi,neye göre kontrol edeceksin? durdurdun,fırına gidiyorum dedi,olmadı market bilemedin kasap,korna çalanı durdursan;takım lig atladı,3-5 araba gezeni durdursan haberin yokmu Kudüs mitingine gidiyoruz derse...

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kapanma diye bir şey hiç olmadı bizim tarafta. Normal yaşam devam ediyor. Herkes dışarıda. Tek bir istisna var, o da denize girene cezayı kesiyorlar. Kumsal boş.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    ......

Evdekiler Hızarla onu da kesemezmisin diye zorladılar ama o topa girmedim
    [emoji23][emoji23][emoji23]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 184/1002 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız