Beş - altı kişi kaldı iyi bir şey bence.20,19,18,17,16, 15 hepsinden alıcıyım gelirse.
Originally Posted by viva Beş - altı kişi kaldı iyi bir şey bence.20,19,18,17,16, 15 hepsinden alıcıyım gelirse. hepsinde alımlarım var ama vermiyor, vermesin yukarılara çeksin. 2.50 gibi olsa ne güzel olur.
Originally Posted by viva hepsinde alımlarım var ama vermiyor, vermesin yukarılara çeksin. 2.50 gibi olsa ne güzel olur. sağol kardeş devamı gelsin
Originally Posted by viva Beş - altı kişi kaldı iyi bir şey bence.20,19,18,17,16, 15 hepsinden alıcıyım gelirse. vermeden gitti olsun nasıl olsa elde var.
Ek 4473 şimdi bize ne diyen olur ama takmıyorum onları. Örnek Olarak.
Originally Posted by viva Ek 4473 şimdi bize ne diyen olur ama takmıyorum onları. Örnek Olarak. Kardeş zaten yazanlarda bize ne sizin yaptığınızdan mealinden yazıyorlar sizlere inan onlarda sizi takmıyorlar.
Originally Posted by viva Ek 4473 şimdi bize ne diyen olur ama takmıyorum onları. Örnek Olarak. Aferin bekliyorsanız bir aferin çekeyim de sevinin o zaman.
Originally Posted by emek Aferin bekliyorsanız bir aferin çekeyim de sevinin o zaman. sağol Allah razı olsun
Forum Rules
Yer İmleri