Filistin israil savaşı gece resmen başladı. İsrail istediği kışkırtmayı yaptı ve filistin mağdur durumdan karşılık verir duruma geldi. Bakalım devamında ne olacak. Şahsi görüşüm mescidi aksa yakın zamanda yıkılacaktır ve israil kendi istediği yapıyı oraya dikecektir. Karşılık verdiğimizde de aya sofya ortaya atılıp sizde orayı değiştirdiniz denilecektir diye düşünüyorum.
Usd try 8,3316
eur try 10,1066
gau try 491,19
xau usd 1833,10
İsrailin yaptıkları kabul edilemez ancak onlar ile mücadele ise slogandan ibaret hem de bu pandemi ortamında Allah akıl fikir versin.
şimon perezi barış elçisi diye tbmm ye çıkarıp konuşturan ve sonrada alkışlayanlar bugün israile laf diyorlar
israil limanlarında gemilere fink atanlar bugün halka protesto edin diyorlar
bir halt olacağı yok.
Portakal kessek.Bir dakka o başka bir ülkemiydi.Şimdi kafam karıştı,hakikaten biz bir ara kime kızıp portakal kesiyorduk,niye kızmıştık çok karışık işler.Bir de çinli diye koreli dövme işi vardı,hatta zatı muhteremlerden biri ikisi de çekik göz değil mi ne farkeder demişti,ilk defa bir siyasi halka kardeşim ben seni salak olarak görüyorum o şekil konuşuyorum senle diye itiraf etti diye çok sevinmiştim,neticede tüm siyasi hayatı boyunca en dürüst demeci oydu,art niyetsiz dümdük salaksınız oğlum siz demişti.
Yer İmleri