Bayramda çocuklara harçlıkları dolar olarak verin.Etkisi büyük oluyor![]()
Bayramda çocuklara harçlıkları dolar olarak verin.Etkisi büyük oluyor![]()
Sömürge mi burası.
Ne ayıp değil mi?
Bu güne kadar halkımın döviz aldığı görülmüş mü ki?.Bu ülkede döviz burosu gören var mı? yok..
Bunun esprisinin bile yapılmasını istikbal meselesi olarak görür ve ayağından asarak cezalandırılması gerektiğini düşünürüm.
40 falaka![]()
sp500 için 20.000, DJI için 170.000 ler...imkansız diye bir şey yoktur
@TuncerSengoz
·
9 May
@TuncerSengoz
adlı kişiye yanıt olarak
Üçüncü dalgaların genellikle birinci dalgaların %168'i oranında yükseldiği düşünülürse, eğer ABD borsalarında yeni bir Supercycle dalga başladıysa, Primary [3] için, yani yaklaşık 10 senelik bir vadede (kabaca) S&P500'de 20,000, DJI'da 170,000 gibi hedeflerden bahsetmemiz lazım.
https://twitter.com/TuncerSengoz/sta...12132273319936
üstte mavi 2 okla yakaladığımız short baskı, altta iki mavi okla (22/23 mart barlarını boşluğu net göstermek maksadıyla sildim) ve 1 no lu kırmızı ovalle tepki yükselişine dönüştü, bu tepkinin nihai hedefi 2 no lu kımızı ovalken (buralar kırmızıdır çünkü ayı toprakları kabul ediyorum), 3 no lu yeşil ovalle gidiş BOĞA dır(ayı orada biter),..
1591.36 bu tepki yükselişinin alt/üst dengelenme noktasıdır (tepkide puansal hedef ve ayı piyasası sorgulama yeresi)
şimdi önümüzde faizler üzerinde etkili olacak bir enflasyon sorgulaması war, bu sorgulama sonrasında ben 1591.36 puansal hedefin görüleceğini düşünüyorum,
bir ayı piyasası şartlarının ise pandemi sonrasına (bu günlerde birer ikişer ülkeler pandemiyi atlatmaya başladı).. ekim aylarında olacağını düşünüyorum,
realite ise grafikte gözüktüğü gibi ayı topraklar ve şartları hali hazır devam ediyor, tabandan başlayan tepki hareketi dün ve bu gün hız keserek sorgulanıyor ve ABD enflasyon sınavı bu gün önlerinde duruyor
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Halen bu adamları üstad mertebesine çıkarıyorsunuzya pes.Burada bu adamların eşekten düşürdüğü Mehmet Kirsoy var.Bu güya üstadları cebine bile koymaz ama sakalı mı yok.
10 gün önce 85 liradan Tüpraş alanları candan tebrik ederim , kısa zamanda muazzam para kazandılar...
Yer İmleri