%50 temettuye çok takıldıniz ama lutfen herkesi kendiniz gibi iyi niyetli sanmayin.

Buyrun Ülkerin web sitesinde yazan bilgi:
Kac kere %70 dagitmis?

Türkiye'de uygulanmakta olan mevzuata tabi olarak, şirketin nakit akışı gerekliliklerini de gözetmek kaydıyla her hesap yılı için net dağıtılabilir dönem karının asgari %70’i nakden kar payı olarak dağıtılacaktır.
 Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
Yahu sallamadan deki şu yazdığın yanlış izahnamede yada finansal tabloda bu yok kar dağıtımınıda kontrol ettim cfo sunumunda açıkça kar dağıtım politikası olarak en az %50 kar dağıtacaklarını söylüyor çimenton banane penta düşebilir çıkabilir ama bu iyi firma olduğunu değiştirmez bunu ilk çeyrek ve özellikle ikinci çeyrek kar rakamları ile göster ek ilk çeyrek ciro büyümesi %35 inanılmaz büyüyor keşke arz tavandan yapılsaydı borç bayağı azalacaktı dediğim gibi grup konusunda %100 haklısın ama bu pentanın sektöre göre %100 iskontolu olduğunu değiştirmez bide her sene karın %50 dağıtacak bukadar Yüksel temettü dağıtan kağıdın düşmesi bana mantıklı gelmez finansal tablolar gelsin 94 fk kaça düşecek beraber bakalım seneye martta %kaç temettü dağıtacak hep birlikte bakalım
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.