İyi hade 5dk daha dayanırsalar kardasın Originally Posted by cow_boz Üstadım GS 1-0 yeniliyorken GS yenerin oranı 2 civarındaydı. Ben 1.75'den aldım canlıda ;)
Yahu bu covid 11 bine takıldı kaldı. 3 gündür aynı. Düşmiyecekmi bu.
Originally Posted by myfinans Yahu bu covid 11 bine takıldı kaldı. 3 gündür aynı. Düşmiyecekmi bu. Ee tam kapanma varsa nasil sabit kaliyor?
Originally Posted by boschyatirim z kuşağı tepe olacak üstad. Oradan tekrar geriye dogru gelecek. Yumuşak g (ğ) ye geldiğinde herhalde dünyanın sonu gelmiş olur. z kuşağı deniyorda a kuşağı b kuşağımı vardı z kuşağı son yıllarda uyduruldu galiba. Yada bu z kuşağı hep sabit kalacak, son 20 yıla hep z denecek.
Originally Posted by Webster Ee tam kapanmami varsa nasil sabit kaliyor? Tekrar artışa gecerse kötü olacak. Bu kadar zahmet boşuna çekilmiş olacak.
Originally Posted by myfinans Tekrar artışa gecerse kötü olacak. Bu kadar zahmet boşuna çekilmiş olacak. Ustadim yarin 10 k altina dusecek!
Originally Posted by myfinans z kuşağı deniyorda a kuşağı b kuşağımı vardı z kuşağı son yıllarda uyduruldu galiba. Yada bu z kuşağı hep sabit kalacak, son 20 yıla hep z denecek. Kusaklar 65 yili x kusagiyla basladi
Originally Posted by Webster Kusaklar 65 yili x kusagiyla basladi Öylemi bak bunu bilmiyordum.
Forum Rules
Yer İmleri