YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Originally Posted by Market Soul aydinc anlat bunlar ne?: https://gorsel.isbank.com.tr/kampany...ri_bulteni.pdf Emmi eve varınca bakayım bunlara Özet geçerim sana özel
Originally Posted by aydinc Emmi eve varınca bakayım bunlara Özet geçerim sana özel Bazarami ciktin aydinim Bazardan fiyatlari yazardin eskiden Simdi yazmiyorsun hayirdir
Originally Posted by Webster Bazarami ciktin aydinim Bazardan fiyatlari yazardin eskiden Simdi yazmiyorsun hayirdir Pembe yanaklı domates, kavun, karpuz ve şeftali fiyatları nasıl aydinc?
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Emmi NNF IDH portföyümdeki en kötü fonlar
Originally Posted by aydinc Emmi NNF IDH portföyümdeki en kötü fonlar NNF başta iyiydi. Yaprağı yerken kıtır kıtır sapına gelince meeeeee... IDH için dedik sana, hazirandan sonra sırası gelir belki.
No Country For Old Men webster üstad senin gibi soğukkanlı bir trader bu filmde kendini bulacaktır. Originally Posted by Webster Kar kureyici izledim Boktan
Yarın TGE'den 8K ile 16K arasında zarar bekliyorum. Kendi portföyüm için tabi. Emtiacılar trader görsün.
Originally Posted by Webster Tcd gorse bir ben yokum diye aglardi 🤭 O da var da hsyf olmadığı için yazmadım(Aslıında bal gibi hsyf'de değişken diye geçiyor)
Forum Rules
Yer İmleri