-
Kabine toplantısı sonrası Erdoğan açıklama yapıyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Erdoğan : Ramazan boyunca uyguladığımız önlemlerle salgını kısmen kontrol altına aldık .
Erdoğan : Mayıs sonuna kadarki tedbirlerimiz içişleri bakanlığımızca genelge ile duyurulmuştur
Erdoğan : Kabine toplantımızda 1 Hazirandan itibaren neler yapabileceğimizi konuştuk , önümüzdeki günlerde bu konuda açıklama yapacağız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Erdoğan: Salgının süresi uzadıkça tahmamüllerin azaldığını, sabırların tükendiğini biliyoruz. Bundan sonra bu kadar kapsamlı tedbirlere ihtiyaç olmayacağını umut ediyorum
-
Erdoğan: Öğretmenler başta olmak üzere riskli grupların tamamını aşılamaya çalışıyoruz. /DHA
-
Erdoğan: Salgın başından bu yana yaptığı fedakarlıklar için milletimin her bir ferdine en kalbi şükranlarımı sunuyorum
-
Erdoğan : Yaklaşık 645 bin emeklimizin maaşını 1500 TL’ye çıkarttık
-
Coronayı 1.500 tl lik maaşla yeneriz. Cumartesi sokağa çıkabiliyomuyuz
bir halt olacağı yok.
-
ooo 180 dolar, bozdur bozdur harca
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-